Nowa kotka z maluchami nie jest tak nerwowa jak ta z niższego boksu

Wszystko ok, ładnie zjadła, do kuwety chodzi. Maluszki są troszeczkę mniejsze od tych z dołu, nie wychodziły z kontenerka.
Kotka z piątką maleńtasów troszkę chyba wyluzowała, ale jeszcze posykuje. Karton robi się troszkę przyciasny dla takiej gromadki. Maluszki są zarąbiste nie mogłam oderwac wzroku, kotłują się, gramolą się jedno na drugie, 5 minut szaleństwa i z powrotem włażą na mamuśkę i doją
Trawek bardzo krzyczał jak go brałam na ręce, ale później jak się wczepił, to nie mogłam go od siebie oderwac. Trzeba go oswajac, bo jest strachliwy w stosunku do człowieka. Świetnie szaleje w boksie z piłeczką. Niewiele zjadł, dostał mleczko, mokre z saszetki i kurczaczka gotowanego, ale wszystko tylko polizał.
Czarna dziczka chyba jadła suche bo miska była prawie pusta. Przy mnie ani drgnęła, ale w kuwecie było pełno. Po co jej była druga kuweta, za kontenerkiem?

Zostawiłam jej tylko jedną, tą do której się załatwiała. Kubrak ma chyba do połowy rozwiązany, ale nie próbowałam jej nawet dotykac
Triolka z Idą się niecierpią
Kociaste dostały gotowanego kurczaka, ale tylko Triolka i mamuśka z góry były na poważnie zainteresowane, reszta niezbyt.
Piracik zeżarł tyle, że przez chwilę nie miał siły się ruszac.
Buraska siedzi za szafą, pojadła mokrego i dobrego suchego od Dorotki, ale musiałam przy niej byc i co chwilę głaskac.
Bella została w przedsionku (uwaga przy wchodzeniu), bardzo nie chciała wracac do kociarni
Misia bardzo lubi suchego royala, mokre jej chyba mniej podchodzi.
Aro przywiózł zakupy, o których pisała Dorotka. Trochę winstonów dałam na zdrową przy zlewie, wyjęłam tam też to co jeszcze zostało w szafce. Żwirek stoi w przedsionku na zdrowej. 2 paczki suchego royala są na zdrowej, jeden otworzyłam. Na kwarantannę dałam kilka winstonów juniorków i wyprawkę dla kociąt z royala.
Wymieniłam końcówkę od mopa na kwarantannie. Pamiętajcie proszę przy okazji zakupów albo jak ludzie pytają czego nam potrzeba, że te końcówki od mopa trzeba często wymieniac

Ja kupuję w lidlu, są stosunkowo tanie jak na taką jakośc.
Zrobiłam fotki Trawkowi. Mam jeszcze kilka kocisatych do wrzucenia na naszą stronkę, postaram się zrobic to w ten weekend.