Rozliczenie wpłat Opiekunów Wirtualnych

Wnusia i Klusek

Key_west

Marmotka

Kotydwa12

Magnolia.bb

Panikota

Willow_

Afatima

Taizu

Alicat

Monika_Wolska

Nelka83

Wilhelm170

Anna3

Megana

Dziękujemy Wam Kochani

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wibryska pisze:Iza jesteś bardzo odważna - dzięki Tobie koty są nakarmione nawet w miejsach gdzie są dziki
iza71koty pisze:Dwie lochy mają małe i połączyły się w jedno stado.Jedna ma 7 sztuk druga cztery.11 warchlakow codziennie przybiega z matkami na kocią stołówke.Ile mnie kosztuje stresu karmienie kotów w tych 3 miejscach nawet szkoda pisać.Ostatnio lochy były tak natarczywe ze musiałam użyć kamieni żeby je odstraszyć.
Ale to nie wszystko.Jest jeszcze trzecia locha.Ma 5 sztuk.Przychodzi osobno.Jest bardziej płochliwa.Na szczęście.
taizu pisze:Dobry pomysł z tą "Karmicielką" w pierwszym poście, albo w drugim
iza71koty pisze:Co tam dziki....Chociaż muszę przyznać ze wczoraj uciekałam.Pierwszy raz.Ta dzika locha jest bardzo natarczywa.
Nie odpuściła wczoraj.Wtargnęła w grupę jedzących kotów z wielkim z tupetem.Te jej warchlaki są sporo większe niz małe od tamtych loch.Musiałam zabrać grupę kotów i poprowadzić w inne miejsce.
key_west pisze:Iza, podczytuję...
wibryska pisze:a nasza kochana amyszka wstawiła bannerek kierujący do wątku kotów Izy
na swojego bloga - dziękujemy
iza71koty pisze:
Wsparciem są też Akcje cegiełkowe, oraz tak jak chociażby Piekna Akcja w ramach Pomocy "SiePomaga"
wibryska pisze:aż się boję myśleć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 314 gości