Ewentualny dochód z bazarku przeznaczony zostanie w całości (cena ciuszka + opłata za przesyłkę) dla Justy i jej zwierzaków , tu ich wątek viewtopic.php?f=1&t=150164
Wszystkie wystawione ubrania nie mają rozmiarówki, składu (Simona ma taki sam zwyczaj jak ja, metki mnie drażnią więc je wycinam), są używane, ale bardzo zadbane, czyste , ogólnie w stanie bardzo dobrym.
Jeśli będzie zainteresowanie to podam wymiary, tak "na oko" wszystkie są w rozmiarze ok.38
Bazarek ma formę licytacji i kończy się 18.05.2013 o godzinie 20:00 czasu rzeczywistego.
Wylicytowane fanty wysyłam ja, konto do wpłat podam na PW (konto, które poda mi Justa)
Koszty wysyłki (Poczta Polska) pokrywa kupujący.
To mój pierwszy bazarek proszę więc o wyrozumiałość

1. Cudna, zwiewna, zdobiona pod biustem, na podszewce czarna z lekkim połyskiem tunika ( czemu ja taka gruba jestem, już bym ją kupiła)
wymiary:
szerokość pod biustem 38 cm, ten pas ozdobny nie rozciąga się, sam biust jest marszczony więc kilka cm więcej
długość ok. 65 cm
cena wywoławcza; 10 zł.
licytuje: Kara za wywoławczą

2. Urocza tunika w biało-granatowe paseczki, gołe plecy, z tyłu dopasowana cieniutkimi gumeczkami, materiał jakiś naturalny bawełna lub len , nie rozciąga się (poza strefą gumek) , znów jestem wściekła, że taka "duża" jestem Na ostatniej miniaturce widać jedyną "wadę", lekko splątane nitki na szyciu (tak już było od nowości)
Wymiary: strasznie ciężko ją pomierzyć ale starałam się jak mogłam:
szerokość od pachy do pachy 42 cm.
pas 39 cm
biodra 50
szerokość na dole 56 cm
długość ok. 80 cm (starałam się zmierzyć od ramion do dołu)
szerokość w biuście , pasie oraz biodrach może być większa ze względu na sporą rozciągliwość szerokiego pasa gumek na plecach, można śmiało rozciągnąć 5-7 cm bez utraty fasonu)
cena wywoławcza: 10 zł.

3. Bluzeczka z długim rękawem , z "falą" lub "wodą" z przodu (nie wiem jak takie układanie się materiału nazwać) , w wężowy wzór w odcieniach ciepłego brązu , materiał lejący, śliski, elastyczny. Śliczna.
Wymiary:
szerokość od pacy do pachy 44 cm
pas 38 cm
dół 44 cm
długość 64 cm
ramiona 42 cm
długość rękawa po dolnym szwie 45 cm, górą 55 cm
cena wywoławcza 8 zł.