Werciu-od 6 tygodni mam ograniczone chodzenie-jak boli chore więzadło krzyzowe sama doskonale wiesz, nawet w łóżku kazdy ruch boli jak cholera, o schodzeniu ze schodów nawet nie wspomnę, a o klekaniu, czy kucaniu można zapomnieć-ten brak ruchu, do którego byłam przyzwyczajona(przecież cały czas wszędzie piechotką) doprowadził do przyrostu wagi, i to jest błędne koło, bo dodatkowe kg też obciązają kolano Biorę leki, ale to długie i zmudne leczenie.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
Ja mimo niewielkiej wagi też mam problem ze stawami Upierdliwe to strasznie, ale właśnie ruch mi pomaga, rowerek, a najbardziej basen (mam to szczęście, że tż dostaje od pracodawcy karnety) . No ale to wątek kociaczkow Mój przelew już poszedł.
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."