Mieszkam obok lecznicy. Mogę odwiedzać Malucha i doswajać, nie ma problemu. Nie ma mnie tylko przez 4 dni w przyszłym tygodniu, potem już jestem. Dajcie znać, czy mam go odwiedzać. Napiszę też do magic.
Magic wybada sytuację i jak będzie taka możliwość to mogę Malucha codziennie odwiedzać. Zależy to tylko od warunków bo to mała lecznica, mało miejsca i mogę trochę przeszkadzać - zobaczymy, co powie Magic.
MaPi dziękuję Ci ogromnie za serce Kropko XL za to, że nas tu wspierasz i motywujesz, to nic, że na odległość wielka buzia dla Ciebie I Magic serdecznie dziękuję jeszcze raz
Śliczny maluch , bardzo się cieszę, że się udało. Opiekę będzie miał dobrą na bank, przecież współwłaściciel tej lecznicy dr Alek miał tytuł Kotomana roku 2013 od fundacji Kocia mama, to cos znaczy no nie
Ciekawe na ile ocenia go lekarze bo na zdjeciach wyglada na minimum 6tyg trzeba mu szybko znalezc dt, taki maluszek powinien się teraz uczyc wszystkiego a nie siedziec w klatce oczywiscie lepsze to niz ulica ale wiadomo dt na wage zlota
Ostatnio edytowano Śro maja 08, 2013 21:31 przez Goyka, łącznie edytowano 1 raz
Czekam na wieści o maluszku, co na temat jego zdrowia mówi wet.MaPi, super , on jest taki malutki, potrzebuje ciepła i miłości.Chciałabym mu wysłać coś, co byłoby już jego, termoforek, kocyk taki mięciutki, dobrze? Nie wiem tylko na jaki adres. Szukamy mu DT? Chętnie napiszę też tekst ogłoszenia, tyle mogę.