Maryla, Ty dawno kociaków nie miałaś, nie chciałabyś sobie przypomnieć tej radości?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Asiu, foty nie mam żadnej porządnej jeszcze. Jak tylko zrobię, to wysyłam na cito.![]()
Maryla, Ty dawno kociaków nie miałaś, nie chciałabyś sobie przypomnieć tej radości?
Agneska pisze:Czarne kociaki pija mixol (czy jak to tam sie teraz nazywa), jedza baby-pate i namoczone chrupki. W ramach gimnastyki uprawiaja wspinaczke po klatce, lacznie z wpadaniem do kuwety albo misek. No i kompletnie ich nie odrozniam, klony jakies.
ASK@ pisze:po jednym w każdym rogu klatki uziemić. Pewność prawie 100%,że nie pomieszają się.![]()
Na łepince pomadką, farbą pomazać?
Agneska pisze:Bede dzwonic dzisiaj - w dniu wczorajszym godzina, kiedy moglam zadzwonic, okazala sie byc zbyt pozna na telefon do obcych ludzi...
alix76 pisze:Agneska pisze:Bede dzwonic dzisiaj - w dniu wczorajszym godzina, kiedy moglam zadzwonic, okazala sie byc zbyt pozna na telefon do obcych ludzi...
Za pomyślny telefon
Szalony Kot pisze:alix76 pisze:Agneska pisze:Bede dzwonic dzisiaj - w dniu wczorajszym godzina, kiedy moglam zadzwonic, okazala sie byc zbyt pozna na telefon do obcych ludzi...
Za pomyślny telefon
A co za telefon?
hanelka pisze:Moim czarnulcom maźnęłam uszka lakierem do paznokci
Zofia.Sasza pisze:hanelka pisze:Moim czarnulcom maźnęłam uszka lakierem do paznokci
Delikatnie wystrzyc nożyczkami kreseczki na dupkach. Jedną, dwie, trzy i cztery. Jak rodzice mieli miot czarnych niufków tak właśnie je oznaczyliśmy
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 470 gości