zabers pisze:ewagrz, stosowne zakupy zostały poczynione - dwa pudełka stoją pod stołem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:ewagrz, stosowne zakupy zostały poczynione - dwa pudełka stoją pod stołem
ewagrz pisze:zabers pisze:ewagrz, stosowne zakupy zostały poczynione - dwa pudełka stoją pod stołem
kotka doroty pisze:No tak,a ja czekam z nadzieją na sma-saNadzieja matką głupich.....Tylko kazda matka kocha swoje dzieci
WNIOSEK:Doroty już nikt nie kocha i nie lubi
![]()
filo pisze:Nie wiem, czy się mam cieszyć![]()
Pilot nad hutą jest nisko, ale dość zapracowany, więc też nie wiem, czy zwróci uwagę na ufo
zabers pisze:ewagrz pisze:zabers pisze:ewagrz, stosowne zakupy zostały poczynione - dwa pudełka stoją pod stołem
najpóźniej w poniedziałek wyślę wszystko-wszystko.
(mam za tydzień z hakiem konferencję i artykuł musiałam spłodzić. a jeszcze od cholery prac do sprawdzania, i huta, i jeszcze pracowe sprawy, i kurde, nie miałam kiedy przysiąść)
ewagrz pisze:zabers pisze:ewagrz pisze:zabers pisze:ewagrz, stosowne zakupy zostały poczynione - dwa pudełka stoją pod stołem
najpóźniej w poniedziałek wyślę wszystko-wszystko.
(mam za tydzień z hakiem konferencję i artykuł musiałam spłodzić. a jeszcze od cholery prac do sprawdzania, i huta, i jeszcze pracowe sprawy, i kurde, nie miałam kiedy przysiąść)
Spoko nie ma pośpiechu.PoczekamyNie zapomnij o podliczeniu.
filo pisze:Front południowy w powijakach. Dzisiaj robiłam wizję lokalną w sprawie pewnego kota i wróciłam późno. Muszę przeprowadzić całą kampanię wiosenną, bo chyba wroga wybiliśmy
filo pisze:W ramach samopochwały (nie mylić z samokrytyką).
Wzięłam dzisiaj na ręce Bisię, a ona się przytuliła i rozmruczała. I tak sobie stałyśmy. Ja ją głaskałam, a ona się przytulała. Jak na nią było dłuuuuuuugo. Potem delikatnie ją postawiłam. Ataku paniki nie było
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 8 gości