Ewa L. pisze:
Trafiła mi się w zooplusie promocja. Oni robią takie 24 godz obniżki cen. Tunel kosztuje normalnie 56.80 zł a ja kupiłam za 26.80 zł.
a to dobra cena

ja dzisiaj puścilam zamówienie do zooplusa na karmę
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:
Trafiła mi się w zooplusie promocja. Oni robią takie 24 godz obniżki cen. Tunel kosztuje normalnie 56.80 zł a ja kupiłam za 26.80 zł.
Sihaja pisze:Dzień dobry
Z kwiatami jest problem - gdy dostaję, muszę wstawiać do brodzika w łazience i w dodatku go zamknąć
Dziewczyny jak zwykle - cudowne
barbarados pisze:To pewnie ta co u nas miała być . I franca do ciebie poszła ?
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:
a to dobra cena![]()
ja dzisiaj puścilam zamówienie do zooplusa na karmę
Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Dzień dobry
Z kwiatami jest problem - gdy dostaję, muszę wstawiać do brodzika w łazience i w dodatku go zamknąć
Witaj Dorotko!
Ja uwielbiam różne kwiatki ale od kiedy mam dziewczyny proszę żeby kupowano za miast kwiatów jakąś drobnostkę dla kotków - moi znajomi już się do tego przyzwyczaili.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Sihaja pisze:Dzień dobry
Witaj Dorotko!
Ja uwielbiam różne kwiatki ale od kiedy mam dziewczyny proszę żeby kupowano za miast kwiatów jakąś drobnostkę dla kotków - moi znajomi już się do tego przyzwyczaili.
znaczy się że jak jest dzień kobiet to dostajesz puszki z jedzeniem dla kotków albo kabanosiki![]()
aż się boję zapytać co dostałaś na urodzinyzwirek
MaryLux pisze:Rzeczywiście Siemens pokazuje, że najbardziej wali między Radomiem a Łodzią
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 475 gości