Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:W moim osiedlowym sklepie też są mniamuśne ciasta i dziewczyny zawsze potrafią doradzić, które najlepsze.
Jak trochę się przebywa w śród tych ludzi to można poznać co lubią a co nie.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:W moim osiedlowym sklepie też są mniamuśne ciasta i dziewczyny zawsze potrafią doradzić, które najlepsze.
Ano. A parę dni temu rozbawiła mnie dziewczyna z popołudniówki (zwykle to ona ma popołudniówki, bo rano gdzieś tam się uczy, a ta z porannej zmiany uczy się w jakiejś szkole popołudniowej czy zaocznej). Zapytała: "To co zwykle?" "Tak". I zanim doszłam z towarem od półki do lady - daleko, aż 3 kroki - ona już zdążyła mnie nabić na kasę. To się nazywa ekspresowa obsługa
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:W moim osiedlowym sklepie też są mniamuśne ciasta i dziewczyny zawsze potrafią doradzić, które najlepsze.
Ano. A parę dni temu rozbawiła mnie dziewczyna z popołudniówki (zwykle to ona ma popołudniówki, bo rano gdzieś tam się uczy, a ta z porannej zmiany uczy się w jakiejś szkole popołudniowej czy zaocznej). Zapytała: "To co zwykle?" "Tak". I zanim doszłam z towarem od półki do lady - daleko, aż 3 kroki - ona już zdążyła mnie nabić na kasę. To się nazywa ekspresowa obsługa
Ja mam takich klientów których obsługuję bez słów.![]()
Jeden mi dzisiaj powiedział że z żoną się tak nie rozumie jak ze mną.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1369 gości