MalgosiaZ pisze:.
No i przypominam ,że nasza "Puszka dla Paluszka" jest cały czas otwarta.
Zrobię przelew zaraz po wypłacie, mojej pierwszej "zawodowej" w życiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgosiaZ pisze:.
Marta_od_Kropeczki pisze:MalgosiaZ pisze:.
Zrobię przelew zaraz po wypłacie, mojej pierwszej "zawodowej" w życiu
saintpaulia pisze:To znowu ja. Rzeczy dla zwierzaczków odbierać ma Akne, zgłosiła się do mnie i wstępnie jesteśmy umówione. Będzie na raty jakoś, bo ona też nie zmotoryzowana, a troszkę tego wyszło.
Czy t-shirty i inne ubrania na ścierki też się nadadzą? Przejrzałam wczoraj szafę i mogę również przetrzymać.
saintpaulia pisze:Bardzo dziękuję za odbiór.
Moha pisze:Była też próba z karkówką ala grill, tuńczykiem z puszki "ludzkim". Wróciło moje dziecko, cudotwórca w dziedzinie oswajania dzikunów i karmienia niejadków. Zamknęłam ją z kotą w łazience, jeśli to nie pomoże to nie wiem
Moha pisze:Cóż, cudu nie było... Nadal kroplówki, po kropelce conva, dosłownie bo kicia nie chce łykać.
MissJoas pisze:UWAGA, ACHTUNG, ATTENTION PLEASE
Zmiane ulega NUMER KONTA GPK Mrau.
Nowy nr konta to:
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
Stare konto będzie funkcjonować jeszcze do lipca, ale już teraz wpłaty można kierować na nowe konto. Prosimy o zanotowanie tej dosyć istotnej informacji i przekazywanie jej dalej.
MissJoas pisze:UWAGA, ACHTUNG, ATTENTION PLEASE
Zmiane ulega NUMER KONTA GPK Mrau.
Nowy nr konta to:
93 2030 0045 1110 0000 0255 7970
Stare konto będzie funkcjonować jeszcze do lipca, ale już teraz wpłaty można kierować na nowe konto. Prosimy o zanotowanie tej dosyć istotnej informacji i przekazywanie jej dalej.
basia111 pisze:Odnośnie gadżetów kocich to znalazłam fajny sklep http://www.koci-sklep.pl/ W Warszawie można zamówienia odbierać osobiście. Czy na przykład jakieś małe notesiki by się przydały? Bo jeśli tak, to mogłabym z 10 zamówić
saintpaulia pisze:To znowu ja. Rzeczy dla zwierzaczków odbierać ma Akne, zgłosiła się do mnie i wstępnie jesteśmy umówione. Będzie na raty jakoś, bo ona też nie zmotoryzowana, a troszkę tego wyszło.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], lucjan123 i 56 gości