Ufff, ale miałam nadrabiania zaległości Barbarados, ten Twój wątek to ekspresowy, takie tempo założyłam swój też w kwietniu i mam dopiero 19 stronę, a u Ciebie już 68 stronka "pomyka"" Pogratulować
Koteczki śliczne - takie delikatne, eteryczne .... a na układy psio-kocie przyjemnie popatrzeć
Dorotka wiedziała - ma intuicję - komu powierzyć swoje pięknoty
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Dziękuję To miłe przeczytać taki wpis od kogos tak wspaniałego Koteczki ważą po ponad 3 kilo i jak wskoczą na plecy to się wydaja bardzo ciężkie . Zwierzaki dogadały sie same . My tylko pilnowaliśmy , na początku , żeby delikatne były wobec siebie .
Tez pomału uciekam . Nie lubię rano wstawać . Ale trzeba . Wstawanie jest bolesne . A do pójścia spać nie mogę się zebrać . Czytałam o Basi , horacy7 , i przesyłam dużo ciepłych myśli . Nie wiem jak moge pomóc . Co mogę zrobić . Spokojnej nocki