Łatoszek i gromadka. Wiosennie i pachnąco :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 05, 2013 14:33 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Czarna tutaj mieszkał także Lundek [*] :( :(
Serce boli jak ona tam taka samiutka :( :( może zechce ktoś dać dt :(
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon maja 06, 2013 10:38 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

kurcze, dziwne ma te wyłysienia, ja obstawiam wszoły itp. A braliście ją do weta?
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon maja 06, 2013 22:04 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Troszkę zdjęć z dzisiejszego dnia :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon maja 06, 2013 22:18 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pon maja 06, 2013 22:10 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Oczko
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Pon maja 06, 2013 22:16 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

CatAngel

Post » Wto maja 07, 2013 7:54 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Piękne koty, piękne zdjecia..
Mam nadzieję, że kotusie są zadowolone, że żyją na .. wolności.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto maja 07, 2013 9:36 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

Wczoraj u nas około 12.00 w południe była walka szczur-kot-pies

Jest takie miejsce gdzie koty czają sie na kreciki, nornice itp... wczoraj będąc na karmieniu kotów widziałam jak pies biega po murku i dziwny dźwięk słychać myślałam że kot ptaka złapała pies biega tak sobie. A tu masz zaraz wybiega czarna kotka, a za nią szczur 8O 8O 8O i ujada na nią takim piskliwym dźwiękiem ta ucieka, a on w długą za nią. Przez osiedlową ulicę zaraz zniknęły mi za krzakami za chwilę patrzę a tam biegnie ten pies i słuchać ostry pisk podbiegam i widzę jak pies chwycił szczura i rzuca nim na lewo i prawo 8O szczur ujada jak cholercia kot patrzy ze zdziwieniem na psa. Ja stoję jak wryta nie wiem co robić krzyknęłam na tego psa wypuścił szczura na trawę. Szczur szczurem ale smutny widok był jak on umierał z bólu.
Nie pozostało nic innego jak iść po łopatę. No ale w życiu takiego czegoś nie widziałam. Kiedyś koło śmietnika to trzy koty maszerowały za szczurem, ale tamten to widać że był młody, a ten 8O i do tego taki odważny. Jak by ten szczur biegł za mną to ja nie wiem co by było. :?

CatAngel

Post » Wto maja 07, 2013 9:38 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

morelowa pisze:Piękne koty, piękne zdjecia..
Mam nadzieję, że kotusie są zadowolone, że żyją na .. wolności.

Wydaje mi sie że tak :)
Łatka np jak chcieliśmy dac na DT to mu sie nie podobało a na ulicy szczęśliwy lata :)
Oczko także już chciała wychodzić, Mała Mi po sterylce też widać że w śród wolnożyjących czuje się najlepiej.
Ja nie jestem za tym żeby dawać do domów koty wolnożyjące jeżeli tego nie potrzebują.

CatAngel

Post » Wto maja 07, 2013 9:51 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

... i jeśli mogą być w miarę bezpieczne :D

Ło, matko 8O , ale za Toba to ten szczur by raczej nie biegał :mrgreen:
Duży był? W stosunku do kota? Może to matka broniąca młodych... dlatego taka odważna.. :( w sumie smutne..
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 07, 2013 10:00 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

morelowa pisze:
Ło, matko 8O , ale za Toba to ten szczur by raczej nie biegał :mrgreen:
Duży był? W stosunku do kota? Może to matka broniąca młodych... dlatego taka odważna.. :( w sumie smutne..

No wiesz ja tam nie wiem czy by biegł czy nie, ale jakby to nie wiem co bym zrobiła :? A w sumie nie był duży ale i nie mały.

morelowa pisze:... i jeśli mogą być w miarę bezpieczne :D

To tez miałam na myśli w tym że jeżeli tego nie potrzebują.
A jeśli chodzi o nasze koty to są bezpieczne ten przypadek z Oczko to był "wyjątek" A tak to jest spokój i cisza.

CatAngel

Post » Wto maja 07, 2013 10:15 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

ale jakby to nie wiem co bym zrobiła

No, jak to ? uciakałabyś .. :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Wto maja 07, 2013 10:34 Re: Bezdomniaczki.Oczko biega szczęśliwa na wolności :)

morelowa pisze:
ale jakby to nie wiem co bym zrobiła

No, jak to ? uciakałabyś .. :mrgreen:

Taaa :ryk: jak on szybki 8O chyba że trafiłabym na powolnego :lol: to mam większe szanse na ucieczkę :lol:

CatAngel

Post » Sob maja 11, 2013 10:48 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Jakby komuś coś się w samochodzie zepsuło to Łatek zaprasza na darmowy przegląd :ryk:
Obrazek Obrazek

Tak poza tym on uwielbia jeździć samochodem. Od czasu do czasu jeździ z nami jak gdzieś trzeba podjechać. A taki grzeczny zawsze jest, a przedwczoraj to aż usnął na tylnym siedzeniu :ryk:

CatAngel

Post » Sob maja 11, 2013 12:03 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

Kotek na każda sytuację :D - idealny taki!

Obrazek

morelowa

Post » Nie maja 12, 2013 10:58 Re: Bezdomniaczki. Nastały spokojne dni :)))))))))))

CatAngel pewnie jakby za Tobą latał szczur i popiskiwał prosząco to byś zaczęła go dokarmiać :lol:
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

[poprzednia][następna]