Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2013 16:48 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Aia pisze:
babajaga pisze:Wpadam z jęzorem na plecach z pytaniem do cioć.
Czy karmiąca kotka może zajść w ciążę???????

Może. Niestety.
(zdaje się że 2 tyg po porodzie już może mieć rujkę)

Shit! No to łapiemy kocura.
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon maja 06, 2013 20:20 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Nie wiem jak koty, ale myszy mają ruję poporodową i i mogą zajść w ciążę następnego dnia po urodzeniu dziatek.

No co wy takie niecierpliwe? Przeca nie bywam na kompie przed dwudziestą, a jeszcze fotki zgrać muszę.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon maja 06, 2013 20:28 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Dobra.
Więc nabyłam ja w szmateksie po trzy złote dwie bluzki nexta. Podobne.
Ło:
Obrazek

W domu uważniej przyjrzałam się metkom i zrobiłam "łooo..."
Obrazek

Jak szanowna publisia widzi (mam nadzieję, że widać) na jednej metce jest numer 12 a na drugiej ... eee... 6. 8O
W szóstce wyglądam tak...
Obrazek

A w dwunastce tak.
Obrazek

Albo dwunastka jest tylko trochę dłuższa, albo moja zajebistość osiągnęła wyższy level.
Jestem ZMIENNOKSZTAŁTNA!! :mrgreen:

Megana

Post » Pon maja 06, 2013 20:32 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Łoj, słitfocie! :1luvu:
LUBMY SIĘ

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Pon maja 06, 2013 20:35 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Widzę, że UK-owska rozmiarówka ma się tak samo do rzeczywistości jak nasza... :mrgreen:
Kilka lat temu sama 12 nosiłam... a jest lekka różnica w naszych gabarytach...
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 06, 2013 20:59 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Aia pisze:A ja nie rozumiem potrzeby posiadania hucznego wesela :| skoro Młodzi wchodzą w nową drogę życiową, to pewnie przydało by się na start trochę pieniędzy (chyba, że się ma w nadmiarze :roll: ). A tak kilka-naście/-dziesiąt(?) tysięcy idzie się... upić :twisted: a dokładniej upoić krewnych, których się nawet w życiu na oczy nie widziało... :? chyba jestem z innej bajki.

Osobiście jestem tegoż zdania również i raczej.
W związku z czym nasze wesele odbyło się na parkingu pod USC. Forum winiarzy dostarczyło napoje własnej roboty, harcerze szampana. Podobno jak odjechaliśmy, to moja była drużyna harcerska bawiła się jeszcze dwie godziny. Cud, że ich policja nie zgarnęła za picie w miejscu nie dość, że publicznym, to jeszcze dość newralgicznym, ostatecznie urząd państwowy...
Obrazek

A z prezentami też nikt nie szalał. Tam w środku jest składkowy grill. :mrgreen:
Obrazek

Megana

Post » Pon maja 06, 2013 21:02 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

zajebista zajebistość
ot co :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto maja 07, 2013 0:27 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Megana pisze:A z prezentami też nikt nie szalał. Tam w środku jest składkowy grill. :mrgreen:
Obrazek

ojo, ale dla grilla to i ja bym wzięła ślub :mrgreen: oczywiście z kimś, kto by umiał smacznie tego grilla przygotować (najlepiej już w noc poślubną) :wink:

Meg, fajna sukienka :D kiedyś napotkałam na swojej drodze czerwoną suknię ślubną, pokochałam. Z gorsetem, wiązaniami i chyba odsłoniętym kolanem... No dobra, nie jestem taka pewna czy ona służyła do ślubu :mrgreen: Ale była piękna i podobna do Twojej.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto maja 07, 2013 7:37 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Ślubny bukiet też niczego :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto maja 07, 2013 8:54 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

morelowa pisze:Ślubny bukiet też niczego :mrgreen:

Uwielbiam goździki :)
A kieckę znalazłam na allegro za 200 zł. Co prawda chciałam, by miała inną górę, ale termin się zbliżał, a na kolorze zależało mi bardziej.

Megana

Post » Wto maja 07, 2013 9:33 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Już chciałam powiedzieć, ze też uwielbiam goździki, ale... uwielbiam też niezapominajki i tulipany, i... całą resztę :roll: Może bez takich.. wydumanych, co to na łodydze jakiś pióropusz albo inny twór :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto maja 07, 2013 11:27 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Jestem absolutnie zachwycona, Wasza Zajebistość :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto maja 07, 2013 12:27 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Kiecka jest czadowa! :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Wto maja 07, 2013 12:58 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Łooo, to się nazywa zarąbisty minimalizm i to w jakim stylu. Kieca bombowa, jak i ciało :ok: :D
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Wto maja 07, 2013 22:34 Re: Filozof i reszta futer,wątek ku pokrzepieniu. Cz.4

Z CYKLU
MAM SIOSTRZEŃCA.

Jędrek (pędzi do matki z rykiem) - Mamoooo, drzazga mi weszła w palec!!!
Matka (kojąco, acz nieco standardowo) - Zaraz wyjmiemy, pocałuję i przestanie boleć.
Jędrek (przytomnie) - A, nie, dziękuję, na bolący palec najlepiej pomaga czekolada.

Megana

[poprzednia][następna]