Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 29, 2013 22:31 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto kwi 30, 2013 14:35 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Blue, jestes tam, koteczku kochany?
Haaaalooooooo!!! Slodziaku, odezwij sie!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 02, 2013 16:45 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

:) taki natłok pracy, że nie ma kiedy na forum wejść :oops:

Blue nadal czeka, na razie żadnych zmian, wysłałam zdjęcia i opis Blue do "Kocich Spraw" mam nadzieję, że ukaże się w czerwcowym numerze :) trzymajcie kciuuki!!

Niestety nadal nie znalazł się tymczasowy domek tymczasowy dla Blue na czas wyjazdu obecznego DT, także najprawdopodobniej te kilka-kilkanaście dni w zależności jak długo DT nie będzie, Blue spędzi najpewniej u wetki która go leczy. Szkoda, najbardziej szkoda, że nie będzie w DT w Poznaniu przez ten czas bo tak miałam nadzieję, że wykorzysta się to i się z tą akupunkturą spróbuje, no szkoda :( ale jeszcze jest trochę czasu, może się jeszcze ktoś znajdzie :).

W każdym razie od 18 maja albo będzie u wetki albo w tdt do nie wiadomo kiedy :].

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Czw maja 02, 2013 16:47 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

saggi pisze::) taki natłok pracy, że nie ma kiedy na forum wejść :oops:

Blue nadal czeka, na razie żadnych zmian, wysłałam zdjęcia i opis Blue do "Kocich Spraw" mam nadzieję, że ukaże się w czerwcowym numerze :) trzymajcie kciuuki!!

Niestety nadal nie znalazł się tymczasowy domek tymczasowy dla Blue na czas wyjazdu obecznego DT, także najprawdopodobniej te kilka-kilkanaście dni w zależności jak długo DT nie będzie, Blue spędzi najpewniej u wetki która go leczy. Szkoda, najbardziej szkoda, że nie będzie w DT w Poznaniu przez ten czas bo tak miałam nadzieję, że wykorzysta się to i się z tą akupunkturą spróbuje, no szkoda :( ale jeszcze jest trochę czasu, może się jeszcze ktoś znajdzie :).

W każdym razie od 18 maja albo będzie u wetki albo w tdt do nie wiadomo kiedy :].

podnosze, bo to wazne!

Kociara82

Post » Pt maja 03, 2013 21:11 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Kociara82 pisze:

podnosze, bo to wazne!

:!: :!: :!: :!:

Kociara82

Post » Pt maja 03, 2013 22:24 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Obrazek

Obrazek

komu takiego cudnego, przesympatycznego, wspanialego, niezawodnego kociego przyjaciela do domu, komu? :1luvu:

Kociara82

Post » Sob maja 04, 2013 19:10 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

:ok:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Nie maja 05, 2013 10:42 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Kociara82 pisze:
Kociara82 pisze:

podnosze, bo to wazne!

:!: :!: :!: :!:

Tez podnosze - bardzo wazne :!: :!: :!:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie maja 05, 2013 23:39 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

pomruczenia dla uroczego Blue :1luvu:

Kociara82

Post » Pon maja 06, 2013 21:56 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

:1luvu: :1luvu:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Wto maja 07, 2013 7:14 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

:ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Wto maja 07, 2013 12:05 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Blue, co tam slychac u Ciebie, kotku slicznotku? :1luvu: nieustajaco trzymam kciuki za TDT dla Ciebie, slodziaku :piwa:

Kociara82

Post » Wto maja 07, 2013 17:29 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

No niestety nadal cicho sza u niego :( wszystko wskazuje na to że dni gdy DT nie będzie spędzi u pani weterynarz która go leczy, no chyba że się ktoś jednak znajdzie, ale jakoś wielkich nadziei na to nie mam :(

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Śro maja 08, 2013 0:09 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Dobrze że choć wet łaskawy :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw maja 09, 2013 8:53 Re: Pieluchowy kot po amputacji ogona, szuka odpowiedniego d

Jestem i ja chłopak śliczny i pare kilometrów ode mnie ;)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

[poprzednia][następna]