TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 05, 2013 14:09 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Ja jeszcze szczęśliwsza jak mnie "oblepią" swoimi cudnymi futerkami :1luvu:
Szczególne uściski dla Rudolfa (dał się trzymać , no wiesz gdzie :oops: )

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie maja 05, 2013 14:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:Ja jeszcze szczęśliwsza jak mnie "oblepią" swoimi cudnymi futerkami :1luvu:
Szczególne uściski dla Rudolfa (dał się trzymać , no wiesz gdzie :oops: )

Wiesz ten twój patent sprzedam wszystkim którzy do mnie przyjdą :mrgreen: , jest poprostu boski i w 100 % zabezpiecza przed , wiemy o czym mowa :ryk: , no chyba że ręka ucierpi :mrgreen:
A uściskam go i to bardzo jak sie obudzi , bo wiesz wole go nie budzić bo mnie jeszcze ciepło przywita :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 05, 2013 14:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie maja 05, 2013 15:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Piękne zdjęcia :D :ok:
Do Justyny lgną wszystkie zwierzaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 15:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Grosziwo pisze:Piękne zdjęcia :D :ok:

Dla Ciebie też mam pamiątkę :D Dostaniesz na PW :wink:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie maja 05, 2013 15:15 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

phantasmagori pisze:
Grosziwo pisze:Piękne zdjęcia :D :ok:

Dla Ciebie też mam pamiątkę :D Dostaniesz na PW :wink:

Dzięki dziewczyny, zdjęcie super :P

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 15:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

phantasmagori pisze:Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Phanta wielkie dzieki za wstawienie fotek , masz talent do ich robienia :1luvu:

Kochana Larysa ( nie mój pies , tylko Jak Tybetanki ) tak pieknie wyszła :1luvu: , i nie wiem czy sie jeszcze spotkamy , a Bella to sam miód :1luvu: i ten kontrast , ech samo życie ...

A Babel ( koń ) też pięknie wyszedł :1luvu:

A osiołek tez piękne wyszedł :lol:

Dziewczyny bardzo Wam dziękuje że byłyście tam razem ze mną , to jest magiczne miejsce, miejsce gdzie nie ma przemocy , gdzie zwierzęta nawet bardzo skrzywdzone sa szczęśliwe , to jest Przystań Ocalenie , ocalone zwierzaki dziękują za życie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 05, 2013 15:28 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Justa&Zwierzaki pisze:
marivel pisze:Intryguje mnie kolor futerka Wincusia - na wielu forkach jest jasny, ale z takim różowa - liliowym odcieniu - to oświetlenie, czy Wincuś lekko różowy jest?

Wincuś jest biały, ale że zanim do mnie trafił miał wiele odparzeń i był smarowany fioletem zanim do mnie trafił i to być moze daje taki odcień :lol:

No to do twarzy mu w tym fiolecie, jest taki niepowtarzalny.
Różowiutki :mrgreen:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie maja 05, 2013 19:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

8O 8O Justa co to za śliczny byczek.
Do niego chyba bałabym się podejść.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie maja 05, 2013 19:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Petka pisze:8O 8O Justa co to za śliczny byczek.

No coś takiego, byczek 8O , toż to Larysa, cudna dziewczynka.
Ale nie odbieram przyjemności napisania o słodkiej Larysce Justynce.

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 19:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Najmocniej przepraszam Laryse :oops:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie maja 05, 2013 20:05 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Mnie zauroczył osiołek :1luvu:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Nie maja 05, 2013 21:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Fajowe foty :mrgreen: Widzę, że udany dzień miałyście dziewczyny :ok: I troszeczkę podziwiam tez, bo choć kocham zwierzęta to jednak boję się tych dużych :oops:
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Nie maja 05, 2013 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

marivel pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
marivel pisze:Intryguje mnie kolor futerka Wincusia - na wielu forkach jest jasny, ale z takim różowa - liliowym odcieniu - to oświetlenie, czy Wincuś lekko różowy jest?

Wincuś jest biały, ale że zanim do mnie trafił miał wiele odparzeń i był smarowany fioletem zanim do mnie trafił i to być moze daje taki odcień :lol:

No to do twarzy mu w tym fiolecie, jest taki niepowtarzalny.
Różowiutki :mrgreen:

:mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 05, 2013 23:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Petka pisze:8O 8O Justa co to za śliczny byczek.

A to taka poczciwa jałówka i chodząca łagodność :lol: , no a zakochałam sie w niej jak ją tylko zobaczyłam pierwszy raz a to był czas kiedy odeszła moja ukochana Myszunia [*], i chyba miłość do Mysi przelałam na Laryske :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]