Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Stał się cud!Mają wspólny DS!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 03, 2013 17:42 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

bidulki :cry:

ludzie są beznadziejni... jak można nie uszanować woli kogoś kto zmarł. tym bardziej, że pieniądze ta Pani odkładała na dalsze życie kociastych... co za podłość ze strony "spadkobierców"! :evil:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Nie maja 05, 2013 7:40 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

słonecznie (w końcu w ostatni dzień weekendu) z Łodzi pozdrawiamy :)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie maja 05, 2013 18:59 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

weekend, weekend... i po weekendzie :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie maja 05, 2013 19:04 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Joanna KA pisze:weekend, weekend... i po weekendzie :roll:

no właśnie :wink:

u nas wcale nie było ciepło, padało i było zachmurzone :wink:

ładny sobie podpisik zrobiłam? :D (tylko nie umiem zrobić tak, żeby napis był na zdjęciu :oops: )
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie maja 05, 2013 19:14 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

elegancki podpisik masz Wiesiu :ok:

u Ciebie nie było ciepło? a przecież ciągle mówili, że w Twoich rejonach ładna pogoda... 8O
ja nawet sobie o Tobie myślałam, że masz fajnie cieplutko, a u nas kaszana :)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Nie maja 05, 2013 19:23 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Joanna KA pisze:
u Ciebie nie było ciepło? a przecież ciągle mówili, że w Twoich rejonach ładna pogoda... 8O
ja nawet sobie o Tobie myślałam, że masz fajnie cieplutko, a u nas kaszana :)

Bo to tylko tak w prognozach wyglądało, że tak niby ciepło, ale było ciągle zachmurzone i mało słońca. W każdym bądź razie przed tym weekendem była ładniejsza pogoda, wcześniej faktycznie było 25 stopni ciepełka :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie maja 05, 2013 19:26 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

u nas było okropnie... szczególnie na początku tygodnia :?
i też w prognozach pogody podawali, że jest 17 stopni, a u mnie na termometrze było 9 stopni.
no ale weekend się skończył i teraz ma być kilka dni ciepło... :-)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Śro maja 08, 2013 21:15 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Micia wczoraj miała sterylkę. A był to już ostatni moment, bo macica była poprzerastana cystami, jajniki też :(

Tak to jest jak starsi ludzie nie widzą potrzeby sterylizacji. Pani kochała te koty, Micia jako mały kociak została wyrzucona z samochodu, pani ją znalazła i przygarnęła, ale wiedzy na temat kotów nie miała żadnej. Maciuś został wykastrowany jeszcze jako bezdomniak, chociaż tyle dobrze.

Bardzo chciałabym, żeby te koty znalazły nowe domy...
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw maja 09, 2013 21:19 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Micia czuje się już bardzo dobrze, kubraczkiem się za bardzo nie interesuje i nie przejmuje, ma apetyt. To jest naprawdę fajna koteczka, taki miziaczek. W weekend zaczynam jej też dziergać ogłoszenia :wink:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt maja 10, 2013 6:56 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła. Szukają nowego domu/domó

super wieści :ok:
teraz tylko super domek, który Wiesia im szybciutko znajdzie :)
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Pt maja 10, 2013 20:58 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła. Szukają nowego domu/domó

Dopiero znalazłam wątek.
Nie poddawaj się.Znajdą domki tylko kwestia czasu. Dom musi tylko na nie trafić.
Miałam rozterki takie jak ty jak sąsiadka umarła i koty zostawiła. 12 latek znalazł dom, kochany i rozpieszczany odszedł na mocznicę w DS. Z DS utrzymujemy kontakt do dziś. Dwa burasy mało wyględne, 7-latki znalazły dom w Lublinie. Rządzą w nim. Rudzik też znalazł dom.Najmłodszy,najpłochliwszy i najładnieszy rudo-biały dom znalazł szybko.Ok 2 letni.

Jak widzisz są ludzie i ludzie. Dałam kociastym na prawdę dużo ogłoszeń. Zawaliłam net. W sezonie martwym adopcyjnie tzn sierpniu wszystkie koty znalazły domy.Sama po cichu wątpiłam w to ale...

Wszystko to gwoli pocieszenia piszę i wsparcia. Musi się udać.Ważne jest nasze nastawienie. Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 10, 2013 22:52 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła. Szukają nowego domu/domó

ASK@ pisze:Dopiero znalazłam wątek.
Nie poddawaj się.Znajdą domki tylko kwestia czasu. Dom musi tylko na nie trafić.
Miałam rozterki takie jak ty jak sąsiadka umarła i koty zostawiła. 12 latek znalazł dom, kochany i rozpieszczany odszedł na mocznicę w DS. Z DS utrzymujemy kontakt do dziś. Dwa burasy mało wyględne, 7-latki znalazły dom w Lublinie. Rządzą w nim. Rudzik też znalazł dom.Najmłodszy,najpłochliwszy i najładnieszy rudo-biały dom znalazł szybko.Ok 2 letni.

Jak widzisz są ludzie i ludzie. Dałam kociastym na prawdę dużo ogłoszeń. Zawaliłam net. W sezonie martwym adopcyjnie tzn sierpniu wszystkie koty znalazły domy.Sama po cichu wątpiłam w to ale...

Wszystko to gwoli pocieszenia piszę i wsparcia. Musi się udać.Ważne jest nasze nastawienie. Trzymam kciuki :ok:

Dzięki za wsparcie :ok:

Maciuś jest dużym kocurkiem, a wydaje mi się, że ludzie lubią duże koty. Do tego jest niezwykle łagodny, taki misiaczek :D myślę, że w końcu jakiś dom go wypatrzy

Micia to taka delikatna kotunia, bardzo lubi się przytulać i też bardzo jest jej potrzebny człowiek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Pt maja 10, 2013 23:10 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła.Czy ktoś ich jeszcze poko

Joanna KA pisze:elegancki podpisik masz Wiesiu :ok:

właśnie został zmieniony :ryk:
pewna Dobra Dusza jak zobaczyła moje nieudolne próby stworzenia czegoś co przypominałoby banerek :oops: pomogła :love:
i mamy banerek z prawdziwego zdarzenia :1luvu:

ale żeby go pobrać, to chyba trzeba zacytować ten post, bo mnie wychodzi tak :oops:
Obrazek
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Sob maja 11, 2013 13:56 Re: Maciuś i Micia-ich pani zmarła. Szukają nowego domu/domó

zuzia96 pisze:i mamy banerek z prawdziwego zdarzenia :1luvu:

tamtemu też niczego nie brakowało, Wiesiu... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

[poprzednia][następna]