Żabunia [*], Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 04, 2013 23:55 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

To idz odpoczywać . Jak wstaniesz to proszę je wymiziać od cioć . I zdać relację z wycieczki :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie maja 05, 2013 0:11 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Relację to już mogę zdać:
- praca brrr............
- Przystań Ocalenie, miód na serce, miejsce, gdzie zawsze chce się wracać, gdzie człowiek poznaje prawdziwych ludzi a miłością do zwierząt się oddycha :1luvu:
- Justa i jej zwierzaki, anioł kobieta, która całą siebie poświęca zwierzakom, jej kociaste mimo, że tak strasznie, wręcz okrutnie potraktowane przez los są szczęśliwe, wyluzowane, nad wyraz miziate ... i zdrowieją, jeśli nawet nie fizycznie to na pewno duchowo (psychicznie jakoś dziwnie brzmi), tylko strasznie mi jej żal, że ma tak mało dla siebie czasu, na który zasługuje o wiele bardziej niż wielu z nas.

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Nie maja 05, 2013 7:25 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Serdecznie witamy się niedzielnie!
Pogoda wraca! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Nie maja 05, 2013 7:38 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Witaj Ewuś :D

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 7:40 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Witaj - przeszło mi wczorajsze zmęczenie. :mrgreen:
Gdy rano się obudziłam z Zuzią śpiącą obok tak słodko jak tylko może spać koteczek - od razu humor mi się poprawił! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie maja 05, 2013 7:43 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ewa L. pisze:Witaj - przeszło mi wczorajsze zmęczenie. :mrgreen:
Gdy rano się obudziłam z Zuzią śpiącą obok tak słodko jak tylko może spać koteczek - od razu humor mi się poprawił! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja , o zgrozo, łypię w kierunku łóżka i chyba jeszcze na godzinkę zadekuję się pod kołdrą :ryk:

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 7:48 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Wiesz że ja kiedyś nie przepadałam za kotami 8O Nie to że ich nie lubiłam ale wolałam je u innych niż u siebie :oops:
Dwa dni po tym jak odszedł mój ukochany pies przybłąkał się do mnie kotek.Około roczny kocurek bardzo miziasty i bardzo zapachowy.Był u mnie 4 dni i udało mi się znaleźć mu dom. Myślę że to właśnie wtedy coś we mnie pękło ale było jeszcze za wcześnie po stracie psa.
Po 5 miesiącach pojawiła się Zuzia :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie maja 05, 2013 7:53 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ewa L. pisze:Wiesz że ja kiedyś nie przepadałam za kotami 8O Nie to że ich nie lubiłam ale wolałam je u innych niż u siebie :oops:
Dwa dni po tym jak odszedł mój ukochany pies przybłąkał się do mnie kotek.Około roczny kocurek bardzo miziasty i bardzo zapachowy.Był u mnie 4 dni i udało mi się znaleźć mu dom. Myślę że to właśnie wtedy coś we mnie pękło ale było jeszcze za wcześnie po stracie psa.
Po 5 miesiącach pojawiła się Zuzia :mrgreen:

Chyba większość z nas zupełnie przypadkowo zaczynała swoją przygodę z kotami. O tym jak w moje życie dumnie wkroczył Maciej pisałam kilka stron wcześniej.
I wiesz co ? - bardzo się cieszę, że tak się stało.

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 7:57 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ja też - nie żałuję ani jednej chwilki spędzonej z moimi futerkami!
Nawet pojawienie się Poli to dobra rzecz w moim życiu!
I planuję jeszcze jedno futro zameldować w domu - Zuzi synka :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie maja 05, 2013 8:01 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Ewa L. pisze:Ja też - nie żałuję ani jednej chwilki spędzonej z moimi futerkami!
Nawet pojawienie się Poli to dobra rzecz w moim życiu!
I planuję jeszcze jedno futro zameldować w domu - Zuzi synka :wink:

Tak, tak, tak, koniecznie :1luvu:
Ja mam w domu Zuzię i jej córcię Kasię, tyle, że u mnie najpierw była Kasia a dopiero potem Zuzia :D

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 8:06 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Na początku pierwszego wątku ewa_mrau napisała mi:
jeden kot to nie kot,
dwa koty to pół kota,
a dopiero trzy koty to cały kot!
Myślę że dojrzałam do tego aby mieć całego kota! :ryk: :ryk: :ryk:

Gucio bo tak ma na imię syn Zuzi to 4 letni kastrat - czysta kopia swojej mamy pod względem umaszczenia jak i charakteru.
Mam nadzieję że Poli spodoba się nowy kolega i stanie się kompanem do zabaw bo Zuzia jako stateczna dama nie zawsze ma ochotę na brykanie z Polą. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie maja 05, 2013 9:14 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Witajcie :1luvu:
Zazdroszczę wycieczki,(zmęczenia mniej :D ) :1luvu: Po takich wycieczkach człowiek odkrywa ogrom nieszczęść zwierząt,ale również bardziej wierzy w ludzi :1luvu: I ma nadzieję ,że coś się zmieni na lepsze :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Nie maja 05, 2013 13:31 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Tak Halinko wycieczka do Przystani to zawsze dla mnie ogromne wydarzenie :D

A z takimi "kocicami" wczoraj miałam przyjemność przebywać

młodsza Bella
Obrazek

i starsza, miłość wielu gości w Przystani, Laryska
Obrazek
Ostatnio edytowano Nie maja 05, 2013 15:25 przez Grosziwo, łącznie edytowano 1 raz

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 15:23 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

I takie jeszcze zdjęcie dostałam od dziewczyn w prezencie :1luvu:

przez bardzo długi czas miałam taką broszkę, mruczącą, ugniatającą, gadającą :D Obrazek

Grosziwo

Post » Nie maja 05, 2013 15:33 Re: Jaszeńka[*], Iwonka[*], tęsknię... i kocham moje pozosta

Sliczności :1luvu: Po prostu cuda !
Zazdroszczę broszki - bardzo twarzowa :wink:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]