23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 21, 2013 9:33 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Szalony Kot pisze:I raz jeszcze pytam, czy coś do domów poszło :mrgreen: bo ostatnio odnowiłam pakiecik ogłoszeń :ok:

Dzisiaj odwożę do domku Bebe.Dawno grzała by dupkę na swoim,ale zachorowała. Leczyliśmy oczko u dr.Garncarza i chyba się udało.Szansę na domek ma również Mimi ,tylko wyleczymy gluta.
W poniedziałek do swojego domku ma pojechac Jerry.Jego nowa Pani ma już jedną piekność z Jokota,więc nie musze robić przedadopcyjnej.Oddaje w ciemno :wink:
Z fotami kiedyś sie ogarne,na razie skupiłam sie na łapaniu ciężarówek. :(
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Nie kwi 21, 2013 10:55 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Szalony Kot pisze:Żadnego z tego trójki nie ma na pierwszej, więc muszę poczekać na foty :mrgreen:

Powiem tylko,że to młodzież w czarnym kolorze :D
Obrazek

renatab

Post » Pon kwi 22, 2013 18:06 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

renatab pisze:
Szalony Kot pisze:I raz jeszcze pytam, czy coś do domów poszło :mrgreen: bo ostatnio odnowiłam pakiecik ogłoszeń :ok:

Dzisiaj odwożę do domku Bebe.Dawno grzała by dupkę na swoim,ale zachorowała. Leczyliśmy oczko u dr.Garncarza i chyba się udało.Szansę na domek ma również Mimi ,tylko wyleczymy gluta.
W poniedziałek do swojego domku ma pojechac Jerry.Jego nowa Pani ma już jedną piekność z Jokota,więc nie musze robić przedadopcyjnej.Oddaje w ciemno :wink:
Z fotami kiedyś sie ogarne,na razie skupiłam sie na łapaniu ciężarówek. :(

:ok:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Wto kwi 30, 2013 17:30 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Dziadzia Tosiek umarł dzisiejszej nocy :placz: :placz:
Obrazek

renatab

Post » Sob maja 04, 2013 15:07 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Jak tam ekipa? Widziałam niedawno ogłoszenia Mavika na gumtree, coś przyniosły może, jakieś nowe domki? :ok:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob maja 04, 2013 15:43 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Szalony Kot pisze:Jak tam ekipa? Widziałam niedawno ogłoszenia Mavika na gumtree, coś przyniosły może, jakieś nowe domki? :ok:

27.04 zawiozłam do Wołomina trójłapka Troya :ok:
Fotki prześlę na adres e-mail :D
Obrazek

renatab

Post » Sob maja 04, 2013 15:51 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Zaktualizowałabyś pierwszą stronę, to sama bym sobie wzięła :mrgreen:

A kiedy zamierzacie jechać na działki? Z taką ekipą to chyba będzie sporo zachodu...
No i podpytowuję, czy są jakieś telefony dalej, bo zrobiłam ogłoszenie zbiorcze dla Twoich kiciastych z najładniejszymi zdjęciami.

Szalony Kot

Post » Sob maja 04, 2013 15:57 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Szalony Kot pisze:Zaktualizowałabyś pierwszą stronę, to sama bym sobie wzięła :mrgreen:

A kiedy zamierzacie jechać na działki? Z taką ekipą to chyba będzie sporo zachodu...
No i podpytowuję, czy są jakieś telefony dalej, bo zrobiłam ogłoszenie zbiorcze dla Twoich kiciastych z najładniejszymi zdjęciami.

Zapędzę Julkę do roboty.
Jak mam chwilkę wolną to robię bazarki,bo za te nie Jokotowe chorowitki trzeba płacić.Za chwilę jadę do weta z Filkiem.Z jego nerkami chyba gorzej :(
Obrazek

renatab

Post » Pon maja 06, 2013 18:14 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Ziutek ma dzisiaj usg u Dr.Marcińskiego.Może wyjaśni to nam przyczynę złego samopoczucia naszego kurdupelka :(
Dużo kciuków potrzeba...
Obrazek

renatab

Post » Sob maja 11, 2013 13:01 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Jak Ziutek?

I jak chętne domki, są jakieś? I kiedy wyjeżdżacie na działkę, bo jak znam życie, to tam już na Was kolejne zgraje czekają :roll:

Szalony Kot

Post » Sob maja 11, 2013 17:02 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Szalony Kot pisze:Jak Ziutek?

I jak chętne domki, są jakieś? I kiedy wyjeżdżacie na działkę, bo jak znam życie, to tam już na Was kolejne zgraje czekają :roll:

Ziutek ma przewlekły stan zapalny śledziony.W tygodniu pojadę z wynikiem usg do Boliłapki.Odkąd nie dostaje żadnych antybiotyków,czuje się znacznie lepiej ale widać,ze cały czas boli go brzuszek.
Tydzień temu zawiozłam do domku,do wołomina trzyłapka Troja.Fotki prześlę Ci na e-mail :wink:
Było zapytanie o czarnego kota ale po wizycie przed adopcyjnej nie zostawiłam tam Mimi. Mieszkanie brudne, śmierdzące, pani powiedziała mi że ma 7-letnią córkę, ale o 5-letnim synku nic nie powiedziała. Gdy wypuściłam Mimi z transporterka dzieciak zaczął ją ganiać, kocia nie wiedziała gdzie ma się schować :evil: . To zdecydowało, że nie zostawiłąm jej tam :evil: Na działkę nie jeździmy na razie, jedziemy tam tylko co weekend nakarmić działkowe. Wypuściłam Amelkę i Śliniaka. Stwierdziły, że są dzikie-dzikie :roll:
Obrazek

renatab

Post » Sob maja 11, 2013 22:37 Re: 23tymczasy i 8 rezydentów i pies Felek.

Troja mam, dostałam :mrgreen:
Co do "chętnych" na Mimi - koszmar, ludzie różni są :/

Trzymam kciuki za Ziutka i jego zdrowie! :ok:
No i nieodmiennie za domki - byle mądre :ok:

Szalony Kot

[poprzednia][następna]