A tak na serio, to dzięki za wszystkie głosiki, to była dobra zabawa dla nas, także będę śledzić następne konkursy

No i oczywistym jest, że wszystkie kocisko są najpiękniejsze

Moderator: Moderatorzy
AnnikAKrk pisze:OŁ NOŁ... Dostaliśmy najmniej? To czekam na następny konkurs, wtedy się postaramy![]()
A tak na serio, to dzięki za wszystkie głosiki, to była dobra zabawa dla nas, także będę śledzić następne konkursy![]()
Ewa L. pisze:AnnikAKrk pisze:OŁ NOŁ... Dostaliśmy najmniej? To czekam na następny konkurs, wtedy się postaramy![]()
A tak na serio, to dzięki za wszystkie głosiki, to była dobra zabawa dla nas, także będę śledzić następne konkursy![]()
Mnie się Filipek bardzo podoba i głosowałam na niego!
Nie ważne ile ale punkciki zdobył.Wielkie głaski dla Filipka i chętnie zobaczę go w następnym konkursie!![]()
![]()
Kociara82 pisze:o to glownie chodzi o dobra zabawe a przy okazji symboliczna pomoc kocim biedom
AgaS1987 pisze:Kochane Ciocie
Bardzo Nam milo ze okrzykneliscie Macka ze zajal 4 miejsce. Zajrzalam na tabele i musze stwierdzic za Rambo zajal 4 miejsce, bo otrzymal 2 punkty wiecej![]()
Wiec nagroda nalezy sie maluszkowi pieknemu![]()
Ale dziekuje ze chcialyscie mojego Macka tak wysoko umiescic
Bardzo fajna byla zabawa i bedziemy brac udzial w nastepnych:D
Dziekujemy![]()
Halinko glaski dla pieknego Rudiego:D![]()
![]()
Kociara82 pisze:Cezary, Ty sie nie przejmuj, bo jeszcze niejedna edycja tego konkursu bedzie i na pewno jeszcze bedziesz mial niejedna szanse na podium
Buzia, slodki kotku! :*
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości