Akcja taka: dasz Siódmaka - nakramisz opolskiego kociaka :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 29, 2013 19:34 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

I jeszcze jedna prośba, dla schroniskowców :oops:

Kochani Ludkowie! Moi, Koci i Schroniskowo-Opolscy przyjaciele! Ja znowu z prośbą ;) W konkursie fotograficznym bierze udział nasza ex-podopieczma schroniskowa - Pycia zwana obecnie Pysią! Koniecznie musicie na Pannę oddać swój głos bo jeśli pysia wygra to nagroda w postaci karmy trafi do naszego schroniska, do przyjaciół Pysi, którzy nie mieli jeszcze tyle szczęścia co ona. Także bardzo proszę, zagłosujcie na Pysię i podajcie tę prośbę dalej :) http://www.petsupplies.pl/dachowiec-i-r ... ?prID=1623
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Pon kwi 29, 2013 20:01 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

wpłaciłam na 3 puszki, powinno do jutra dojść.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pon kwi 29, 2013 20:24 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

marivel pisze:wpłaciłam na 3 puszki, powinno do jutra dojść.

:*
Obrazek

Boo

Post » Pon kwi 29, 2013 22:13 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

nie gniewajcie się za off-topic, ale to ważna sprawa a odwiedzających wątek sporo: Chciałabym poprosić wszystkich wspierających opolskie koty o zagłosowanie na pomorskie kocie domy tymczasowe, które ubiegaja się o karmę z Krakvetu w kwietniu. Mamy silnego przeciwnika, z którym idziemy łeb w łeb, dlatego każdy głos jest ważny! Proszę o 5 minut Waszego czasu na oddanie głosu.
Sierpień 2020! Bazarek z dobrymi kosmetykami dla kota z TRIADITIS: viewtopic.php?f=27&t=198359&p=12306398#p12306398

variovorax

Od: Nie cze 24, 2012 12:41

Post » Wto kwi 30, 2013 15:08 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Boo pisze:I jeszcze jedna prośba, dla schroniskowców :oops:[...]W konkursie fotograficznym bierze udział nasza ex-podopieczma schroniskowa - Pycia zwana obecnie Pysią! Koniecznie musicie na Pannę oddać swój głos bo jeśli pysia wygra to nagroda w postaci karmy trafi do naszego schroniska, [...] http://www.petsupplies.pl/dachowiec-i-r ... ?prID=1623

mówisz i masz!
... mry!
variovorax pisze:[...]o zagłosowanie na pomorskie kocie domy tymczasowe, które ubiegaja się o karmę z Krakvetu w kwietniu. [...]

zagłosowałam!
... i też mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro maja 01, 2013 18:57 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Powiem Wam, że poniedziałek i wtorek w pracy tak mi dały do wiwatu, że większość dzisiejszego dnia przespałam :oops:

Ale już mam wszystkie dotychczasowe Siódmaki rozpisane i kolejne 60 puszek dla schroniska zamówione! :D I wszystko dzięki Wam! Dobrym ludkom :)

Zaraz uaktualnię post rozliczeniowy. Tym czasem chciałam ogarnąć też propozycje do Comiesięcznego Opodatkowania Siódmakiem dla Opolaka. Jeśli dobrze zrozumiałam intencję piszących, co miesiąc Siódmakiem na puszkę chcą i mogą opodatkować się:

Karolina R. - FB
Asia K. - FB
dzikus - FM
ewa-mrau - FM
Blekitny.Irys - FM

to pięć osób i pięć puszek :) Opłacający się pakiet puszek w Zooplusie to 12 szt. Fajnie by było jakby się 12 osób nazbierało :)
Obrazek

Boo

Post » Śro maja 01, 2013 19:05 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

ode mnie też wczoraj na 2 puszki poszło.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Śro maja 01, 2013 19:09 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

ASK@ pisze:ode mnie też wczoraj na 2 puszki poszło.

Asiu, wszystko się zgadza :) Przelew jest i już jest wpłata odnotowana na 1szej stronie, w poście rozliczeniowym :)

Bardzo, bardzo dziękuję! Wszystkim Wam Ludziom Dobrej Woli :)
Obrazek

Boo

Post » Śro maja 01, 2013 19:11 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Pysia "zagłosowana" i poszło obiecane drugie 7 puszek :)

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro maja 01, 2013 19:12 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

mb pisze:Pysia "zagłosowana" i poszło obiecane drugie 7 puszek :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: że tak sobie pozwolę ;)
Obrazek

Boo

Post » Śro maja 01, 2013 19:15 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Cieszę się.
Zagłosowałam. Nie jestem pewna ale chyba raz dziennie głos można oddać. Więc jutro też do kompa ruszamy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 7 >>

Post » Czw maja 02, 2013 12:03 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

ASK@ pisze:[...]Nie jestem pewna ale chyba raz dziennie głos można oddać. Więc jutro też do kompa ruszamy.

właśnie spróbowałam zagłosować po raz drugi
nie udało się, bo trzeba się logować przez bókfejsa
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Czw maja 02, 2013 12:35 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Boo pisze:I jeszcze jedna prośba, dla schroniskowców :oops:[...]W konkursie fotograficznym bierze udział nasza ex-podopieczma schroniskowa - Pycia zwana obecnie Pysią! Koniecznie musicie na Pannę oddać swój głos bo jeśli pysia wygra to nagroda w postaci karmy trafi do naszego schroniska, [...] http://www.petsupplies.pl/dachowiec-i-r ... ?prID=1623

Oddałam głos i prośbę Pati zamieściłam na swojej tablicy na FB
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 03, 2013 14:39 Re: Dasz siódmaka-nakarmisz kociaka. Setka opolaków jest gło

Bardzo, bardzo dziękuję! I za Siódmaki i za głosy na naszą ex-Pysię!

Marysiu, wpłynęła też Twoja druga wpłata. :1luvu:

Myślę, że akcję dowolnych Siódmaków można uznać za zakończoną ogromnym sukcesem :D Teraz zobaczymy czy uda się z Miesięcznym Siódmakiem :)
Obrazek

Boo

Post » Pt maja 03, 2013 17:23 Re: Podarowałbyś Siódmaka=puchę co miesiąc? Dla Opola. Str.

Mnie możesz dopisać na 2 puszeczki miesięcznie :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

[poprzednia][następna]