Wątek cukrzycowy IX

rozmowy o cukrzycy i niewydolności nerek u kotów

Moderator: Moderatorzy

Regulamin działu
Uwaga! Porady na temat leczenia udzielane są na podstawie pk.13 regulaminu forum.

Post » Pt maja 03, 2013 10:11 Re: Wątek cukrzycowy IX

^..^fuksj@ pisze:wiecie co NAPRAWDĘ MI WSTYD bo tykno my Polacy potrafimy tak utrudniać sobie nawzajem życie, wszędzie indziej na świecie ludzie pomagający zwierzętom trzymają się razem a u nas? jak sie okazuje to forum jest "za małe " dla takich Ludzi jak Tinka. To do ich skali działalności powinno się "nagiąć" to forum a nie na odwrót... Admin tego forum powinien być dumny że tacy ludzie chcą tu porad udzielać, Tak prowadzonych wątków jak nasz było tu naprawdę niewiele
szkoda słów "kto sie ... urodził kanarkiem nie zdechnie"

zaraz bana dostaniesz mała
he he
no smutno i wkurw. idziemy z tego grajdoła i tyle

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pt maja 03, 2013 10:22 Re: Wątek cukrzycowy IX

Mamrot pisze:http://www.kotycukrzycowe.fora.pl/
ruszajmy

Ruszajmy!
Czy możesz tam Tinko założyć Wątek Cukrzycowy I ?
Bo nie wiemy, gdzie się meldować!
:mrgreen:

Karolcia i Dziki

Od: Pt lut 22, 2013 19:31

Post » Pt maja 03, 2013 11:01 Re: Wątek cukrzycowy IX

Nasz Wątek Cukrzycowy I OTWARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wątek Cukrzycowy I

Karolcia i Dziki

Od: Pt lut 22, 2013 19:31

Post » Pt maja 03, 2013 12:04 Re: Wątek cukrzycowy IX

Mamrot pisze:
^..^fuksj@ pisze:wiecie co NAPRAWDĘ MI WSTYD bo tykno my Polacy potrafimy tak utrudniać sobie nawzajem życie, wszędzie indziej na świecie ludzie pomagający zwierzętom trzymają się razem a u nas? jak sie okazuje to forum jest "za małe " dla takich Ludzi jak Tinka. To do ich skali działalności powinno się "nagiąć" to forum a nie na odwrót... Admin tego forum powinien być dumny że tacy ludzie chcą tu porad udzielać, Tak prowadzonych wątków jak nasz było tu naprawdę niewiele
szkoda słów "kto sie ... urodził kanarkiem nie zdechnie"

zaraz bana dostaniesz mała
he he
no smutno i wkurw. idziemy z tego grajdoła i tyle

najlepiej niech nas wszystkich zbanują na zawsze :D bo TYLKO TYLE POTRAFIĄ... co tam jeden wątek całe forum niech pobanują tak żeby każdy wiedział gdzie jego miejsce :D coś mi to przypomina z historii...
Proszę zbanujcie i mnie będę bohaterem :twisted:

^..^fuksj@

Od: Sob lis 10, 2012 2:15

Post » Pt maja 03, 2013 12:15 Re: Wątek cukrzycowy IX

Fuksja, pewnie, że przypomina. I utrudnianie ludziom dostępu do wiedzy też coś przypomina, prawda? A ludzie o szerokich horyzontach i altruistycznych pobudkach zawsze byli gnębieni i próbowano ich spychać na margines. I to właśnie spotyka Tinkę. Tinko, jeśli tu jeszcze zajrzysz to pamiętaj, że ta cała sytuacja świadczy dobrze o Tobie i wszystko mówi o tych co Ci ten los zgotowali. Proszę mnie banować. Też chcę być bohaterem :wink: Za prlu byłam za mała to może teraz się uda.

Flores

Od: Wto mar 20, 2007 12:06

Post » Pt maja 03, 2013 12:30 Re: Wątek cukrzycowy IX

:ryk: Flores żeby nie tragizm sytuacji to był by niezły ubaw, jeszce mnie nie zbanowali? :ryk:

^..^fuksj@

Post » Pt maja 03, 2013 12:46 Re: Wątek cukrzycowy IX

ej no, znów sie coś dzieje? :evil: :evil: :evil:

uch, no bez sensu :evil: :evil: :evil:

LeiaSW

Od: Sob mar 02, 2013 14:58

Post » Pt maja 03, 2013 12:56 Re: Wątek cukrzycowy IX

no trudno, to my z Patką zabieramy zabawki i idziemy tam, gdzie kot jest najważniejszy :kotek: :lol:

LeiaSW

Post » Pt maja 03, 2013 13:55 Re: Wątek cukrzycowy IX

^..^fuksj@ pisze:LeiaSW mam ten sam problem z moimi nowymi pracodawcami :evil: podjęłam sie pracy tam bo myślałam ze mnie zrozumieli od początku, ze nie mogę zostawać dłuzej bo podaję kotu insulinę... wszystko było ustalone i jasne... a teraz sie zaczyna... prawie co drugi dzień słyszę że przez tą majówkę to jest nawał pracy i trzeba by posiedzieć dłużej.... chociaz tak naprawdę nie trzeba... wsystkom jest na czas... powoli nerwy mi puszczają... zaczynam sie rozglądać za jakąkolwiek pracą na moim osiedlu... byle by mieć normalnych pracodawców. ambicje zawodowe już dawno schowałam do kieszeni :(

^..^fuksj@-wiem co znaczą nieprzyjemności w pracy z powodów opisywanych przez Ciebie. Ja postanowiłam w mojej pracy już nic nie mówić na temat kota,a jeśli nie mogę zostać dłużnej to już nie mówię,ze z powodu kota i zastrzyków,tylko ,ze mam taka sytuacje, rodzinna i koniec. Juz raz zostałam wyśmiana, raz ktoś był zbulwersowany jak mogę stawiać kota ponad pracę.. Teraz zero na ten temat rozmów. I Tobie tez bym radziła dla takich ludzi nie mówić prawdy. Wczoraj odwiedziła mnie tez kuzynka, która ma psa chorego na cukrzyce i dochodzi do wniosku,ze chyba go uśpi bo nie daje sobie rady. Daje mu zastrzyki ,karmi suchą karma przepisaną przez weta,pomiary od czasu do czasu,ale pies sika ciągle na podłogę-więc trzeba go chyba uśpić. Jak jej powiedziałam ile poświęcam czasu i pieniędzy, to stwierdziła,ze coś ze mną jest nie tak, bo traktuje kota jak dziecko.
Obrazek

Iwooona

Od: Śro paź 10, 2012 12:24

Post » Pt maja 03, 2013 14:01 Re: Wątek cukrzycowy IX

dokładnie, nie ma sensu tłumaczyc czegos ludziom, kórzy i tak tego nie zrozumieją. lepiej powiedziec, że "z przyczyn osobistych".

LeiaSW

Post » Pt maja 03, 2013 14:39 Re: Wątek cukrzycowy IX

Taa tylko ze teraz to nikt mi nie uwierzy :P że powód mam inny, ale macie rację tez tak będe mówić... że z przyczyn osobistych... trudniej im będzie mnie zmusić do zostania :)

^..^fuksj@

Post » Pt maja 03, 2013 16:13 Re: Wątek cukrzycowy IX

Drodzy forumowicze- czy przenosicie się na Watek cukrzycowy?
Obrazek

Iwooona

Post » Pt maja 03, 2013 16:14 Re: Wątek cukrzycowy IX

Karolcia i Dziki pisze:Nasz Wątek Cukrzycowy I OTWARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wątek Cukrzycowy I

O- na ten co podaje Karolcia? O rany -weszłam tam- a Was już tam tyle zameldowanych.Teraz nie wiem gdzie będziecie na stałe?
Ostatnio edytowano Pt maja 03, 2013 16:16 przez Iwooona, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Iwooona

Post » Pt maja 03, 2013 16:14 Re: Wątek cukrzycowy IX

Ja się tam juz zalogowałam, widziałam, ze sporo ludzi tam juz jest, którzy tu aktywnie piszą. Chodź i Ty, bo tu to nie wiadomo co bedzie....

LeiaSW

Post » Pt maja 03, 2013 16:16 Re: Wątek cukrzycowy IX

LeiaSW pisze:Ja się tam juz zalogowałam, widziałam, ze sporo ludzi tam juz jest, którzy tu aktywnie piszą. Chodź i Ty, bo tu to nie wiadomo co bedzie....

Idę za Tobą.
Obrazek

Iwooona

[poprzednia][następna]