S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 02, 2013 19:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

zgłaszam ,że w K-cach , chyba na podlesiu, zaginęła szara brytyjska koteczka- jakby ktoś coś usłyszał/zobaczył dawajcie znać

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 02, 2013 19:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Borysku maluszku - taki fajny domek zacnie się Tobą zaopiekuje :ok: :ok:

Jarkal... :( [i]

kciuki za Brinkę, będzie dobrze :kotek: :kotek:
Foreściku duzi Cię kochają i nie oddadzą, pomóż i włącz się do aklimatyzacji Brinki :kotek: :kotek:

julita_165 ma teraz najładniejszego tymczasa z naszych :mrgreen: :mrgreen:
cudo :1luvu:
Ciekawe jaki się okaże z niego charakter? Posągowy, niedostępny model Fabio, Gruchający, słodki Kubuś Puchatek czy może marudny wredny Gargamel? :ryk:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Czw maja 02, 2013 22:09 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ja pewnie mam najbrzydszego :oops:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw maja 02, 2013 23:22 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Obrazek
tymczas Julity :1luvu:

A tam Bettysolo, co Ty opowiadasz? Znam ''brzydsze'' :twisted:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Czw maja 02, 2013 23:32 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

bettysolo pisze:ja pewnie mam najbrzydszego :oops:

o nie, nie
w tej dziedzinie trudno będzie pobić Szkaradkę :twisted:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Czw maja 02, 2013 23:37 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Ale jakoś mi się tak biednie mój Grey skojarzył
Jak był szkieletkiem z obdartym noskiem

Jutro na tymczasach wkleję jakieś nowsze zdjęcie Greya
Prawda jest też taka że do brzydoty się idzie przyzwyczaić
Patrzymy na nią codziennie i po jakimś czasie wydaje nam się piękna :wink:

No, Marta faktycznie nie pomyślałam o Szkaradzi która kiedyś miała piekne imię :wink:
Ale ona jest tak bardzo inna że aż ładna :1luvu:
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Czw maja 02, 2013 23:53 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Co tam brzydki - nienachalnej urody co najwyżej:)

Babcia znajomej tak jej absztyfikantów określała - urody nienachalnej, ale widać ma piękną duszę:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt maja 03, 2013 0:45 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

No i popatrz jak ładnie można to określić :wink:
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE

bettysolo

Post » Pt maja 03, 2013 9:11 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kasik66 pisze:Zolinek wita i pozdrawia Niekochane. Cichutko i z ukrycia śledziliśmy losy trzeciej z rodu, tej, która nie dostała szansy. A tu po prostu cud, po tylu latach w schronisku Brina ma dom :1luvu: . Wszystko się może zdarzyć. Trzymamy kciuki za koteczkę, oby trauma minęła jak najszybciej :ok: :ok: :ok: .
Siostra trzymaj się, będzie dobrze, ludzie już wiedzą, że jesteśmy po to, żeby nas kochać, a własny dom to jedno wielkie łóżko pełne smakołyków. :P
Brat Zolinek

Brina do Zolinka
Bratku nie martw się, wszystko jest ok w nowym domku. Na razie obserwuję mieszkano z witrynki, ale ludż "Tatuś" przynosi mi tu na górę jedzonko, spróbowałam i było mniam mniam. Zjadłam już parę miseczek. Tata mnie mizia i jest mi przyjemnie, ugniatam i robię baranki. Ludź "Mama" przychodzi rzadziej, ale jak mnie mizia to też jest super. Boję się jeszcze schodzić na dół kiedy jest jasno, ale w nocy biegam po pokoju, idę do kuwetki Foresta. Forest mnie trochę przegania, ale nie robimy sobie krzywdy, a jak mu się już nie chce biegać, to biegam sama. Trochę tęsknię za schroniskiem i płakałam trochę w nocy, ale słyszałam, że wczoraj płakał i Forest i Mama Foresta ale już tego nie robią, więc może i mnie minie smutek.Widzę, że Forest często tam na dole mizia się z ludźmi, mam nadzieję że i ja szybko się odważę. Trzymaj kciuki Brat, będzie mi tu dobrze.
Pozdrowienia dla wszystkich trzymających za mnie kciuki :)
Mama Foresta

Mama Foresta

Od: Pt mar 08, 2013 9:31

Post » Pt maja 03, 2013 9:59 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Domku Foresta :1luvu: i Brinki oczywiście :1luvu:

Dziewczyny, wierzcie mi, uroda nie jest najważniejsza, bo zamiast się nim zachwycać, że taki ładny, to piorę fotele, zasłony, szafę szoruję , nie wiem tylko, jak wyczyszczę kolumny z kina domowego. :evil: Tak spędzam długi weekend.
I nie mówcie ,że najlepsza łazienka, bo w łazience załatwił wszystkie ręczniki i swój koc, a mokry żwirek znalazłam na górnych półkach 1,80 nad ziemią. Całą noc spędził w łazience, ale i tak nie dało się spać, bo wył :evil:

Ja wiem, to kara za to ,że nie wzięłam George'a, WYKASTROWANEGO miziaka. :ryk: On bardzo potrzebuje ludzia.
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pt maja 03, 2013 10:20 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

O matko ale Ci rozrywki zapewnił 8O

W schronie taki cichutki słodziutki misio z niego, a w domu wyszedł prawdziwy kocur :roll: Mam nadzieję, że klatka pomoże przetrwać trudny czas do ciacha :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt maja 03, 2013 10:33 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Rozrywkę to on chciał moim 3 piraniom zapewnić, ale one nieczułe na jego zaloty :ryk: Dostał po pysku.
Teraz siedzi znów w łazience i drapie po panelach i drzwiach, jak się zmęczy drapaniem, to wyje 8O
TŻ na razie się z nim solidaryzuje w cierpieniu, ale jak wycierał szafę 3 raz to klął pod nosem :mrgreen:
Fileńka - 18.09.2012 (*) - gdy zasnęłaś, kawałek mojej duszy uleciał bezpowrotnie, a świat stracił swe barwy.
Milka - 31.03.2014 (*) - śpij spokojnie, moja dumna królewno.

julita_a115

Od: Śro gru 26, 2012 17:14

Post » Pt maja 03, 2013 11:42 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Lidka pisze:Co tam brzydki - nienachalnej urody co najwyżej :)
:lol: :lol: co za genialne hasło! Zapamiętam :mrgreen: Też takich spotykam ostatnio :ryk: :twisted:

Uuu to narobił wam bigosu 8O 8O A jak go nazwaliście? bo jeśli jest imię to nie doczytałam dokładnie :oops:

To niesamowite, że odezwał się domek Zolinka po takim czasie tutaj kibicować Brince. Domek Foresta dzielny i pomaga koteczce w aklimatyzacji. To niesamowite, że Forest znalazł domek (kilka dni przed sylwestrem) i teraz dzieje się coś tak pięknego z Brinką. Brinko widzisz ile osób kibicuje Ci istot przyjaznych :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

Post » Pt maja 03, 2013 11:54 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mamo Foresta witaj :)
i trzymaj sie tam jakoś, zobaczysz będzie dobrze
kociaste jeszcze będą się kochać bardzo, tylko czasu trzeba
Forest musi zrozumieć , że nadal ma dom, nadal ma Was i pełną miseczkę. Zobaczycie ,że doceni kocie towarzystwo :ok:
a Brinka musi się przekonać o tym ,że bycie czyimś kotem jest super- zupełnie tak jak na poczatku forest

julita_a115- współczuję bardzo, bardzo :?
mam nadzieje ,że klatka się sprawdzi, no i trzeba będzie szybciej ciachać niz chcieliśmy-trudno

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt maja 03, 2013 12:01 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Obrazek
Borysek - w domku :piwa: :piwa:

Obrazek
Brina - ostatnie zdjęcie Brinki - teraz już w domku :piwa: :piwa: :piwa:
Jej dewiza życiowa: ''Masz jedzonko? Będzie głaskanie!'' :kotek:

Obrazek Obrazek
Zuzia bura - toż to pieszczoch i radość na kolankach :P
Kijafka - złapany na gorąco w trakcie kąpieli. Jakąż minę miał nietęgą gdy zauważył pstryk paparazzi :ryk: :ryk:

Obrazek
paszkuda Zuzia, panna nieobliczalna i pełna emocji
Próbuje przejąć rządy Melkora ustawiając wszystkich wokoło. Stara się i obmyśla kolejne plany ale cóż.. a Melkor..

Obrazek
..Melkor ma to gdzieś. Zna własną wartość i żadna baba (czyt. Zuzia) nie będzie mu zagrożeniem.
Także korzysta z uroków ludzkiego bytu na czas krótki wolontariatowania :P :P

linczek do albumu ----------> https://picasaweb.google.com/1046591255 ... directlink
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

TanundA

[poprzednia][następna]