Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anett84 pisze:a co do wieści w naszym domku, to trochę się pozmieniało
piękna Brita pojechała do nowego stałego domku, będzie mieszkała w Mysłowicach u bardzo fajnych ludzi, w domu nie ma innych zwierząt ani dzieci, jest to domek niewychodzący, podjęłam decyzje,że jednak znajdę jej dobry domek, bo to jest kot nr 1, nie za bardzo dogadywała się z moimi kotami, Ala nie miała przy niej życia,non stop jakieś syczenie, a teraz będzie Panią w domu i o to chyba chodziło, Państwo naprawdę rewelacyjni, za tydzień pojadę zobaczysz jak tam się nasza Brita zadomowiła
ewasewa pisze:Majorko! Ziutek ma się tam jak hrabia!...oj by były tylko takie domki dla kociaków...
Wioleta71 pisze:mir.ka pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 29.04.2013r. do 06.05.2013 r.
29.04. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
30.04. wtorek rano Mirka wiecz. Teresa
01.05. środa rano Beatka wiecz. Wiola
02.05. czwartek rano Ewa wiecz. brak
03.05. piątek rano brak wiecz. brak
04.05.sobota rano brak wiecz. Kasia
06.05 niedziela rano brak wiecz. Kasia
Mirko jak możesz wpisz się jeszcze na któryś dyżur bo raczej nas mało w tym tygodniu a jeszcze 5 dyzurów nie obstawionych
to piątek, bo pusto
tylko o której przyjechać?
bo jak 1 dyżur to byłabym ok. 14.00; chyba , że ta kotka po sterylce musi mieć rano lekarstwo
Mogę przyjść w piątek o 16.00, jeśli Mirka będzie rano. Jeśli o 14.00, to chyba jak ja przyjdę o 16.00 to będzie za wcześnie Dajcie znać
mir.ka pisze:Wioleta71 pisze:mir.ka pisze:terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 29.04.2013r. do 06.05.2013 r.
29.04. pon. rano Kasia wiecz. Teresa
30.04. wtorek rano Mirka wiecz. Teresa
01.05. środa rano Beatka wiecz. Wiola
02.05. czwartek rano Ewa wiecz. brak
03.05. piątek rano brak wiecz. brak
04.05.sobota rano brak wiecz. Kasia
06.05 niedziela rano brak wiecz. Kasia
Mirko jak możesz wpisz się jeszcze na któryś dyżur bo raczej nas mało w tym tygodniu a jeszcze 5 dyzurów nie obstawionych
to piątek, bo pusto
tylko o której przyjechać?
bo jak 1 dyżur to byłabym ok. 14.00; chyba , że ta kotka po sterylce musi mieć rano lekarstwo
Mogę przyjść w piątek o 16.00, jeśli Mirka będzie rano. Jeśli o 14.00, to chyba jak ja przyjdę o 16.00 to będzie za wcześnie Dajcie znać
będę rano ( 8.00- 10.00) jak Wiola będzie po południu
terenia1 pisze:Dziś do domku pojechała Pysiano zobzaczymy jak się sprawy ułożą bo wiadomo Pysia to specyficzny miziak
a Pani chciałaby kotkę już tulić i głaskać
mir.ka pisze:terenia1 pisze:Dziś do domku pojechała Pysiano zobzaczymy jak się sprawy ułożą bo wiadomo Pysia to specyficzny miziak
a Pani chciałaby kotkę już tulić i głaskać
to mogła zabrać Bellę, bo ona lubi głaskanie, przytulanie i jeszcze jest co głaskać![]()
ja Rudzię mam prawie 5 lat ( od małego kociaka) i to jest taki kot co nie lubi się tulić ani wziąć na kolana, bo zaraz jest obrażona - jak śmiałam brać kota na ręce
[On się przede wszystkim bardzo fajnie "wtopił" w stado, pewnie spore znaczenie ma to, że jest młody. Jest strasznie fajnym kotkiem,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 304 gości