Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
evanka pisze:mimbla64 pisze:Tu dzielimy się doświadczeniem, doradzamy, pomagamy i szukamy pomocy.
mnie się podoba
Mysza pisze:Bo dla mnie jest to podział na lepszych i gorszych
zunia pisze:evanka pisze:mimbla64 pisze:Tu dzielimy się doświadczeniem, doradzamy, pomagamy i szukamy pomocy.
mnie się podoba
Tak mi się też podoba, no ale to zrozumiałe![]()
Mysza pisze:zunia pisze:evanka pisze:mimbla64 pisze:Tu dzielimy się doświadczeniem, doradzamy, pomagamy i szukamy pomocy.
mnie się podoba
Tak mi się też podoba, no ale to zrozumiałe![]()
Dla mnie tez może być. jedno słowo w te czy we wte nie robi różnicy![]()
Chyba nikt nie protestuje głośno, a tym bardziej nie protestuje dużo osób więc olać ankietę
Za to opis Naszym Kotom zdecyodwanie bym zmieniła.
Bo owszem np kot chory to te cienie życia z kotem, ale jak ktoś nowy wejdzie i zobaczy:
Nasz koty- o ja tez mam kota!
Cienie i blaski- no własnie te cienie, może ktoś mi powie czemu mi kot leje za kuwetę.
I założy tam wątek.
Sensowne byłoby choć dopisanie Cienie i blaski życia z kotem- wątki naszych rezydentów.
Albo same wątki naszych rezydentów.
Albo Koci pogaduszki o rezydentach.
evanka pisze:a gdzie on jest?
jak chcesz, to pomogę ci się umiejscowić
edit: znalazłam, przeciez juz jesteś z nami
evanka pisze:jak nie czujesz potrzeby, to przymusu nie ma
a jaka jest twoja propozycja tytułu podforum?
ale dla kogoś nowego sensowny tytuł ma duże znaczenieterenia1 pisze:Szczerze mówiąc to nazwa każdego z podforum jest mi kompletnie obojętnai nazwa podforum nie ma dla mnie jakiegoś kolosalnego znaczenia
patrząc na datę, kiedy tu dołączyłaś, to raczej nie miałaś większego wyboruterenia1 pisze:ktoś kto wchodzi na forum po raz piewrszy i potrzebuje pomocy nie myśli o tym gdzie to napisać po prostu pisze i tak tez ja zrobiłam kilka lat temu jak zagościłam na tym forum. Napisałam gdzie mi się wydawało, że będzie dobrze i pomoc uzyskałam![]()
tylko znaleźć cokolwiek było problememterenia1 pisze:Do tej pory funkcjonowałam na kotach gdzie były różne wątki zarówno wątki kociaków w domach stałych super fajne, wątki pomocowe, watki schronisk, watki domów tymczasowych itd i mnie osobiście taki misz masz wątkowy nie przeszkadzał, a nawet był fajnybo było o kotach ogólnie naszych, waszych, cudzych itd itp o kotach ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości