"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
My tylko w dwójkę... Czekam aż mi mój Shercio w końcu powie, że chce psa...
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Pewnie dłużej Póki co psy traktuje jak potencjalny obiad
Dziewuszki-dzisiaj ostatni dzień głosowania na Krakvecie! Proszę !-oddajcie głosy na PKDT!-dziewczyny dwoją się i troją, by kotom pomagać!!!!!! Jeszcze teraz doszły im koty ze zrujnowanej lisiarni! Błagam-mobilizacja!!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Caragh pisze: Kasiu, ale mój to nie ONek, to Potffór!!!
Chciałabyś mieć potfforka, na to trzeba sobie zasłużyć. O!
Kasiu jak Panduś?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Tak sobie Elu-niby słońce świeciło, ale chłodno. Ja zakręcona od wczoraj, bo organizujemy 2 adopcje z Ewą felis-w tym jedna do Belgii-juz nawet transport prawie udało sie załatwić-to znaczy z Wro-do Belgii juz zaklepałam, a teraz jeszcze trzeba bedzie dogadać do Wrocławia i załatwić TDT we Wrocku, na wypadek, gdyby terminy były oddalone nieco od siebie-sprawa na koniec czerwca, więc jest troszkę czasu. Pozdrawiamy!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"