Wielu wspaniałych lat z Dużymi i Caillou, zwłaszcza w super relacjach z kocią damą, z dobrym jedzonkiem, z wieloma pieszczotami i zabawami z Dużymi.
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
dziękuję dzisiaj spałem cały dzień, to chyba już starość a wieczorem Mały Duży poczęstował mnie 2 urodzinowymi kabanosikami z wątróbki Rossmana ten Rossman to miał pyszną wątróbkę! L.
Loki, to żadna starość, a raczej taki durny dzień, że się tylko spać chce. Ja miałam podobnie, odeszłam od jubileuszowego stołu na godzinną drzemkę i to nie w swoim domu
pozytywka pisze:ten Rossman to miał pyszną wątróbkę! L.
Lubię takie zestawienia: moja Niki np. jadła szynkę ze Scanomune
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Taaak, taaak, po prostu stoisz nad grobem, chłopie. A my już dawno robimy za zombie. Podpisano: Geriatria Megany. (która już nawet na zombie jest za stara)
Ej,no to kolo sto lat c'nie?batoników od..... i ciut ciut,no wiesz i co se tam jeszcze kces Myszka ta od tej Dużej ,co się u CIe ostatnio zaonlajnowała,jo
Ten grymas na pysiu... do schrupania torcik - cały!!!
A tak mi się jeszcze przypomniało kiedyś pokazywałam Małego Dużego w roli reżysera a tu w roli głównej wychowawca, w rolach pozostałych - nauczyciele z sobieszczaka, dyr i piguła
wykonanie prima sort słowa pieśni jak na oficjalny występ pozostawiają jednak trochę do życzenia samą mnie to zdumiewa, że taki rebeliant jak ja, a poczuł się jednak nieco zgorszony