anulka111 pisze:Wątki rezydentów przeszkadzały,teraz przeszkadza,że się oddzielily![]()
Ależ nikomu chyba nie przeszkadza że wątki niektórych rezydentów się oddzieliły. Jak najbardziej rozumiem że ktoś może chcieć mieć podforum powiedzmy "kawiarniane", pogaduszkowe i optymistyczne. Natomiast przeszkadza że zmianą nazwy Kotów na podforum POMOCOWE, Z PORADAMI itp. usiłuje się "wypchnąć" WSZYSTKIE wątki rezydenckie na Nasze Koty, mimo że przenosiny są jak na razie dobrowolne. Jak pisałam poprzednio: niech jedna grupa nie "mebluje życia" innej

Jeśli forumowicze z Naszych Kotów nie chcą mieć tam wątków nowicjuszy typu "ratujcie mój kot choruje / sika / miał wypadek / muszę go leczyć ale nie mam za co" czy co tam jeszcze, to niech zmienią (lub także zmienią) opis SWOJEGO podforum tak żeby "zakazywał" takiej tematyki (bo obecny prawdę mówiąc wręcz tam zaprasza). A opis Kotów niech będzie taki żeby mieściło się w nim wszystko co dotychczas, w tym wątki rezydenckie osób nie mających ochoty / potrzeby się przenosić.
Zamianę opisów zaproponowaną przez OKI uważam za oki