No na moim wątku moge robic co chcę - u Ciebie nie moge się szarogęsić przecież, prawda? Poza tym na moim wątku sa różne inne wtręry i tak jest dobrze - nigdy nie byłam "monotematyczna", lubie jak są różne rzeczy i ludzie swobodnie rozmawiają w zakresie, który im odpowiada. W moim przekonaniu tak jest normalnie, autentycznie i naturalnie. Poza tym fajnie bo życiowo. Wiem, że nie wszyscy podzielają mój pogląd.... więc staram się "w gościach" trzymać norm jakie zaobserwowałam na forum. Fakt - Ciebie nie zapytałam i Twojej opini nie znam.
Revontulet, zdjecia poprawiłam - wstrzeliłaś sie w tę sekundę, kiedy zaistniały? Coś mi z tym imgiurem nie zagrało... Z Danusią + TŻ, która sie właśnie ujawniła i z Dortą
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."
Nooooo, łaaaadnie A mnie nikt nie spytał.... O trzeciej "D" nie wspomnę , która odgrażała mi się na sugestię wstawienia zdjęcia... [beze mnie, oczywiście ]
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."