S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 01, 2013 12:02 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Brinko! Nie płacz. Jesteś z Forestem on Ci pokaże co i jak! I trafiłaś na wspaniały domek, aż mi łezka w oku staje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Śro maja 01, 2013 15:21 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Czarny króliś od dzisiaj jest pod opieką fundacji

http://www.przygarnijkrolika.pl/krolinka-molly-katowice

Jest to dziewczynka, wiec nie może nazywać się Fenek :lol: :mrgreen:
Obrazek

Kitty27

Od: Czw kwi 09, 2009 7:47

Post » Śro maja 01, 2013 17:58 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kitty27- po raz kolejny korona :king: za to ,ze zawsze jesteś gotowa nieść pomoc kłapouchemu

Ona mnie raz przy sprzątaniu klatki lekko uszczypnęła, poza tym to odważny, otwarty na kontakt z ludziem króliś :wink:
i z dużym apetytem :kotek:

Brinka nadal przerażona, nie rusza sie , nie je
Forest tez obrazony, ciągle do niej podchodzi i sprawdza czy przez przypadek juz sobie nie poszła :wink: pewnie zazdrosny

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro maja 01, 2013 18:01 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kitty27 pisze:Czarny króliś od dzisiaj jest pod opieką fundacji

http://www.przygarnijkrolika.pl/krolinka-molly-katowice

Jest to dziewczynka, wiec nie może nazywać się Fenek :lol: :mrgreen:

Fundacja sama nada pannie imię czy ja mam to zrobić ?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro maja 01, 2013 18:02 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

juz nadała :wink:

Mała1

Post » Śro maja 01, 2013 18:07 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

szansę jutro na domek ma mały Borysek
kciuki potrzebne

Jak wredna samozwańcza "matka chrzestna" trzymam kciuki z całych sił za grzdyla! Sio do własnej kołdry na własnym łózku we własnym domu!
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro maja 01, 2013 18:37 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Odwiedziłam dziś Eskadę. Piękna i zadbana, choć wredota:-) Znienacka przy otwieraniu drzwi wzięłam ja na ręce, bo później już się nie dała:-) Ale pobawiłyśmy się zacnie:-)

M_o

Od: Pon lut 25, 2008 20:43

Post » Śro maja 01, 2013 19:04 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

M_o pisze:Odwiedziłam dziś Eskadę. Piękna i zadbana, choć wredota:-) Znienacka przy otwieraniu drzwi wzięłam ja na ręce, bo później już się nie dała:-) Ale pobawiłyśmy się zacnie:-)

ech, pozdrów kicię, lubiłam zołzę :wink:
ma teraz swoje dwie zacne zastępczynie- Zuzki i jednego zastępcę Melkora

Mała1

Post » Śro maja 01, 2013 19:34 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo pisze:Podnoście dobre kobiety: viewtopic.php?f=20&t=152780
:wink:
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Śro maja 01, 2013 21:27 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Kitty27- po raz kolejny korona :king: za to ,ze zawsze jesteś gotowa nieść pomoc kłapouchemu

Ona mnie raz przy sprzątaniu klatki lekko uszczypnęła, poza tym to odważny, otwarty na kontakt z ludziem króliś :wink:
i z dużym apetytem :kotek:

Brinka nadal przerażona, nie rusza sie , nie je
Forest tez obrazony, ciągle do niej podchodzi i sprawdza czy przez przypadek juz sobie nie poszła :wink: pewnie zazdrosny

Za niedlugo Brinka sie odnajdzie w nowym otoczeniu - a Forest przypomni sobie kolezanke ze schroniska i wszystko bedzie o.k. :ok: :ok: :ok:

franczeska2

Od: Śro paź 19, 2011 22:07

Post » Śro maja 01, 2013 22:21 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Zolinek wita i pozdrawia Niekochane. Cichutko i z ukrycia śledziliśmy losy trzeciej z rodu, tej, która nie dostała szansy. A tu po prostu cud, po tylu latach w schronisku Brina ma dom :1luvu: . Wszystko się może zdarzyć. Trzymamy kciuki za koteczkę, oby trauma minęła jak najszybciej :ok: :ok: :ok: .
Siostra trzymaj się, będzie dobrze, ludzie już wiedzą, że jesteśmy po to, żeby nas kochać, a własny dom to jedno wielkie łóżko pełne smakołyków. :P
Brat Zolinek

kasik66

Od: Sob lip 12, 2008 17:32

Post » Czw maja 02, 2013 5:29 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

kasik66 pisze:Zolinek wita i pozdrawia Niekochane. Cichutko i z ukrycia śledziliśmy losy trzeciej z rodu, tej, która nie dostała szansy. A tu po prostu cud, po tylu latach w schronisku Brina ma dom :1luvu: . Wszystko się może zdarzyć. Trzymamy kciuki za koteczkę, oby trauma minęła jak najszybciej :ok: :ok: :ok: .
Siostra trzymaj się, będzie dobrze, ludzie już wiedzą, że jesteśmy po to, żeby nas kochać, a własny dom to jedno wielkie łóżko pełne smakołyków. :P
Brat Zolinek

ale się cieszę ,że was tu widzę :mrgreen:

Mała1

Post » Czw maja 02, 2013 8:32 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

O jak super, że domek jednak się zdecydował na śliczną koteczkę, która tyle lat w schronie spędziła :ok: :ok: :ok:

No i trzymam za malucha żeby jak najszybciej u siebie dupeczkę też grzał :ok: Fajny z niego grzdylek :1luvu:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw maja 02, 2013 14:04 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Brinka nadal mega stres
ale tez denerwuje sie i panikuje Forest- pewnie się boi ,że chcą go ,,zamienić,,
trzymajcie kciuki mocno :ok:

pozdrawiam tez od Agrafki i Lindany

...a w schronisku...

mam bardzo złe wieści
i bardzo dobre
ech

zaczne od tych złych

niestety , jeden z burasków z ostatnich klatek-wiecie, z tych wolnożyjacych
Jarkal- nie dał rady :(
Podejrzewamy fipa, pozostała trójka w dobrej formie, a on niknął powoli :(
Tak bardzo przykro mi koteczku [i]

Jego większy kolega z klatki Gubus od dziś na kociarni
na razie siedzi w pawlaczu

No i dla równowagi dobra wieść
mały Borysek znalazł bardzo fajny, odpowiedzialny dom
powodzenia maluszku :ok:

dobra wiadomością jest też ujemny test FIV/FELV u maaicoona, który dzis pojedzie na tymczas do julity :king:
juz u niej straci jajka i będzie na spokojnie szukał domu
nie lubię takich piękności w schronisku- ściągają oszołomów
DT nada mu imię

jest nowa burasia, przekochana, trzęsąca sie i przerażona
z poranionym pyszczkiem
ma stare pękniecie podniebienia, dostaje leki
w przyszłym tyg być może będzie szyta
stawiam na wypadnięcie z okna/balkonu

i zgłaszam ,że w sobotę jest normalnie wolontariat
mnie nie ma, jestem u świnek i krówek
ale ,,starzy,, wolontariusze mnie zastąpią godnie

Mała1

Post » Czw maja 02, 2013 19:40 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

zgłaszam ,że w K-cach , chyba na podlesiu, zaginęła szara brytyjska koteczka- jakby ktoś coś usłyszał/zobaczył dawajcie znać

Mała1

[poprzednia][następna]