Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Proponując dla podforum Koty opis mówiący o pomocy, niejako zmusza się tych, którzy mają tam watki rezydentów, do przeniesienia na Nasze Koty. A przecież przenosiny są - jak na razie - dobrowolne.
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152788][size=100][color=#BF0080][b]PROPONUJEMY NOWY OPIS DO PODFORUM KOTY - DOŁĄCZ DO DYSKUSJI - ZAPRASZAMY![/b][/color][/size][/url]
mimbla64 pisze:zunia pisze:Tu dzielimy się doświadczeniem, szukamy pomocy, wspieramy i doradzamy.
Według mnie to dość dobrze oddaje zawartość podforum.
Monostra pisze:koty to wieczne kłopoty
Monostra pisze:Dobrze oddaje tylko troszkę długie.
Porady - pomoc - wsparcie ?
Ciężko ująć to wszystko i najbardziej pasuje misz-masz, albo koty to wieczne kłopoty
ewar pisze:Ciężko znoszę wszelkie zmiany,ale sensowne wydaje mi się utworzenie podforum "Nasze Koty", przeniosłam tam swój wątek."Kociarnia" powinna obejmować wątki kotów szukających domów.Bardzo często są to wątki, w których prosi się o radę i pomoc.Przyzwyczaiłam się do tego.Rozumiem, że na "Nasze Koty" są wątki rezydentów, na "Kociarnia" wątki kotów szukających domów, nowe podforum, jakkolwiek by je nie nazwał to wątki, na których będą prośby o pomoc, radę..itd.To co będzie na podforum "Koty"?
mb pisze:"Koty.
Wszystko o kotach i dla kotów".
Wiem, banalne.
evanka pisze:jaaana pisze:Proponując dla podforum Koty opis mówiący o pomocy, niejako zmusza się tych, którzy mają tam watki rezydentów, do przeniesienia na Nasze Koty. A przecież przenosiny są - jak na razie - dobrowolne.
żadnego przymusu nie dostrzegam![]()
evanka pisze:zresztą jestem wręcz pewna, że przenosiny rezydentów, to tylko kwestia czasu
Zofia.Sasza w wątku KOTY - POMÓŻ ZAPROPONOWAĆ NAJLEPSZY OPIS DLA PODFORUM! dnia 1.05.13 o godz. 13.42 pisze:Albo po prostu "Podforum naciagaczy - wejdź, to cie oskubią"
włóczka pisze:Dobrowolne, wszystkich? Nie jestem pewna. Widząc wiszącą sobie, w dodatku niemal "w majestacie prawa", propozycję opisu Kotów taką jak ta:Zofia.Sasza w wątku KOTY - POMÓŻ ZAPROPONOWAĆ NAJLEPSZY OPIS DLA PODFORUM! dnia 1.05.13 o godz. 13.42 pisze:Albo po prostu "Podforum naciagaczy - wejdź, to cie oskubią"
ja na przykład stwierdzam że póki co nie mam ochoty podążyć ze swoim wątkiem na podforum czystego, pięknego, uczciwego rezydenckiego światai pozostanę (dopóki się da, czyli dopóki Administracja nie zarządzi reorganizacji) w "slumsach", czy inaczej na "podforum naciągaczy, oszustów i żebraków, czyli DT, schronisk, fundacji i innych bytów psujących obraz świata, estetykę i dobre samopoczucie", jak zapewne niektórzy by to podforum najchętniej nazwali. Ot taki mam kaprys
. A poza tym - bez przenosin mam większe szanse zauważyć to co trzeba, mam bliżej do wątków które mnie najbardziej interesują, a lwia część osób zainteresowanych moją kotą ma bliżej do mnie. Po przenosinach pewnie nawet nie zauważyłabym nowych postów we własnym wątku, a tenże wątek umarłby całkiem i na śmierć
![]()
Uważam że opis mógłby być "koci worek, czyli wszelkie kocie sprawy" albo podobny. Oraz pozwolę sobie napisać że lepszym opisem podforum "Nasze koty" byłoby moim zdaniem "KOTOBLOGI - blaski i cienie życia z NASZYMI REZYDENTAMI" a nie ogólnie "z kotami". Że rezydent to kot wyjaśnia tytuł podforum, a po pierwsze: tymczas z wątku pomocowego który ma być na Kotach wszak też jest kotem i życie z nim ma również blaski i cieniewięc obecny opis Naszych kotów jest "za szeroki", po drugie - na razie chodzi o rezydenckie koty "nasze" (tj. uczestników podforum) a nie o wszystkie więc znowu opis jest "za szeroki", a po trzecie - słowo "kotoblogi" wyeliminowałoby z Naszych Kotów wątki nowicjuszy typu "poradźcie", bo jednorazowy problem z własnym kotem zdecydowanie do "cieni" zaliczyć można, a miejsce takiego wątku wszyscy widzieliby chyba raczej gdzie indziej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości