bulba pisze:Doberek Bożenko z KreciątkamiCzy Tobie też od rana się wydaje, że jest dzisiaj piątek?
Mnie tak

Tak zawsze powinno być

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Doberek Bożenko z KreciątkamiCzy Tobie też od rana się wydaje, że jest dzisiaj piątek?
anulka111 pisze:Czesc Krecie![]()
Wczoraj padlam spac. Dzis rano nie wstalam tak jak chcialam i nie popracowaalam rano. Mam leniwca kwitnacego w sobie
anulka111 pisze:Czesc Kretusie i kalair-dzien mialam wyciety z zyciorysu do wieczora, na deser pilnie dentysta.....wieczorem ,z papierkami jestme w lesie ,noc zarwana bedzie na pewnooooooooooooooo-ale zyje mysla o majowce
kussad pisze:Robisz śliczne zdjęcia![]()
Ja już mam "majówkę" ....![]()
Czy myślałyście może o zrobieniu banerka dotyczącego przenoszenia się na nowe forum
anulka111 pisze:Banerek bylby swietnym pomyslemkalairrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Ty takie ladne robisz
Np. wielka przeprowadzka wątków rezydentów i link do watku,gdzie sie przenosi......
Caragh pisze:bulba pisze:Doberek Bożenko z KreciątkamiCzy Tobie też od rana się wydaje, że jest dzisiaj piątek?
Mnie takNawet bardzo,. bardzo
![]()
Tak zawsze powinno być2 dni marnowania życia i 5 dni pięknego życia
anulka111 pisze:Czesc Krecie![]()
Wczoraj padlam spac. Dzis rano nie wstalam tak jak chcialam i nie popracowaalam rano. Mam leniwca kwitnacego w sobie
Sihaja pisze:anulka111 pisze:Czesc Krecie![]()
Znaczy, budzi się w Tobie zwierzę?
kussad pisze:Może
"Zachęcamy i zapraszamy do wielkiej przeprowadzki! Tworzymy nowe podforum NASZE KOTY"
Ewentualnie na wątku moznaby zapytać o treść
albo to co u mnie w podpisie!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 463 gości