wszyscy kochamy Fionkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 30, 2013 8:12 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

super wiesci :ok:
agula76

Post » Wto kwi 30, 2013 16:12 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Bardzo przepraszam, ale to ważne:
viewtopic.php?f=1&t=144861
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492

Może dałoby się jeszcze ponamawiać znajomych i rodzinę, by do północy wsparli PKDT i pomorskie koty?
Bardzo ładnie proszę...
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Wto kwi 30, 2013 17:28 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Słupek pisze:Bardzo przepraszam, ale to ważne:
viewtopic.php?f=1&t=144861
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492

Może dałoby się jeszcze ponamawiać znajomych i rodzinę, by do północy wsparli PKDT i pomorskie koty?
Bardzo ładnie proszę...

Ja też, cały czas kibicując Fionce, podpisuje się pod powyższą prośbą.
Obrazek

mgj

Od: Czw mar 17, 2011 21:06

Post » Wto kwi 30, 2013 21:37 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Gdy wróciłam dziś do domu na środku pokoju - trasie kocich ganianek znalazłam całkiem sporą kupę. Podejrzewam o sprawstwo Fio - oby tak było rzeczywiście :ok: :ok: . Na szczęście podoba jej się masowanie więc nie protestuje, chyba że ma coś lepszego do roboty (np. jedzenie) :wink: . Poza tym jest słodziutka i grzeczniutka, choć o wiele więcej się bawi. Niestety nasz nadworny fotograf wyjechał na kilka dni, ale gdy wróci wyprosimy sesję fotograficzną :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro maja 01, 2013 9:01 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Nooo, takie "sprawstwo" to fajne sprawstwo :D
Fionka :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Śro maja 01, 2013 10:52 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Fionka :ok: Cmoczek w nosek, Królewno :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw maja 02, 2013 6:56 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

No paczcie Państwo, głowę bym dała, że wczoraj wysyłałam posta, a tu go nie ma 8O . No nic - wszystko po staremu, z dzidzią dajemy radę z siczkami i kupkami. Fio coraz częściej wchodzi do kuwety, ale niewiele z tego wynika. Dziewczynka się ładnie zaokrągla i mam wrażenie że się odbudowują całkiem nieźle mięśnie na tylnych łapkach. Dziś u mnie burza - mam nadzieję, że się mała nie przestraszy.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw maja 02, 2013 6:58 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Super :P
Trzymam kciuki za Fionkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Czw maja 02, 2013 7:40 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Będzie dobrze :ok:

Erin

Post » Czw maja 02, 2013 11:54 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Alienor pisze: (... ) Dziewczynka się ładnie zaokrągla i mam wrażenie że się odbudowują całkiem nieźle mięśnie na tylnych łapkach. Dziś u mnie burza - mam nadzieję, że się mała nie przestraszy

Piękna wiadomość :ok:
Fionka się nie przestraszy, to dzielna dziewczynka jest :)
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Czw maja 02, 2013 19:45 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Jak przyjechałam było już dawno po burzy, koty wyluzowane, więc mam wrażenie, że zniosły to w miarę bezboleśnie. Co do Fio dzień jak co dzień - siusiamy, kupkamy, kremujemy pupcię, masujemy, biegamy i jemy oraz się pucujemy (widok Fionki dopieszczającej irokeza - bezcenny :1luvu: ).

Alienor

Post » Czw maja 02, 2013 21:38 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

:ok:

mam nadzieje ze teraz juz tylko z górki :ok: :ok: :ok:
agula76

Post » Sob maja 04, 2013 19:13 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Przepraszam, że nie pisałam wczoraj, ale z niewyspania "zeszłam" i jak po obudzeniu się weszłam na forum, to jakoś nie miałam weny, by pisać. Bo i w sumie nie bardzo jest o czym - dni ostatnio podobne są do siebie i nic nowego się nie dzieje. No, może poza uwaleniem się na moim szalu i obsiusianiem go :roll: , ale to też nic nie do przeżycia.

Alienor

Post » Sob maja 04, 2013 19:23 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Hmm, ciekawe dlaczego Fionka tak robi?

Erin

Post » Sob maja 04, 2013 20:41 Re: Pilne! Zbieramy pieniądze, połamany kręgosłup Fiony. Pom

Erin pisze:Hmm, ciekawe dlaczego Fionka tak robi?

Na moim szalu bo miły i mną pachnie (plus - ponieważ to dupatta hinduska - jest wielkości kocyka). A ja jak wiemy się naraziłam odsikiwaniem i odkupkowywaniem nawet jak piękna Fio sobie nie życzy. A siu poszło, bo się myła bardzo zajadle gdy ja w kibelku tkwiłam - widać potrzebowała pilnie a ja zbyt nerwowo latałam, żeby uznała że warto zasugerować mi odsikanie jej przed załatwieniem się :roll: . Ona w ogóle teraz bardzo często i zajadle myje się wszędzie - wygląda na to, że chce sobie "odbić" czas, gdy nie mogła wszędzie dotrzeć. Żeby się przy okazji nie zakłaczyła, wyczesałam ją szczotką z włosia końskiego, co przyjęła z zachwytem plus podajemy na przemian maltpastę i budyń odkłaczający z miamora.

Alienor

[poprzednia][następna]