Birfanka pisze:Przywitam sie w nowym watku
Dopiero na 10 stronie-jakos mi umknal

Luzik

(Większości wszystko umykało jak wątki były na Kotach. )
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Przywitam sie w nowym watku
Dopiero na 10 stronie-jakos mi umknal
jaaana pisze:filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
Biedronkami?
zabers pisze:filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
Dawniej to się tępiło wywarem z papierosów. śmierdziało jak w podrzędnej dworcowej poczekalni, ale było skuteczne. Teraz to nie wiem
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
Dawniej to się tępiło wywarem z papierosów. śmierdziało jak w podrzędnej dworcowej poczekalni, ale było skuteczne. Teraz to nie wiem
Poproszę o kolejne propozycje. Nie zamierzam schodzić z tego świata. Zejść mają wyłącznie mszyce
Monostra pisze:Pirimor. Można stosować na jadalnych, tylko jest karencja ok. 10 dni chyba (dla kotów też!)
zabers pisze: Starczy umył już nie przyswaja.
filo pisze:zabers pisze: Starczy umył już nie przyswaja.
Nie do końca rozumiem, co umył, ale jestem za.
filo pisze:Monostra pisze:Pirimor. Można stosować na jadalnych, tylko jest karencja ok. 10 dni chyba (dla kotów też!)
W aerozolu może być? Z karencją no problem. Rośliny u mnie rosną w klatce
filo pisze:zabers pisze: Starczy umył już nie przyswaja.
jaaana pisze:filo pisze:zabers pisze: Starczy umył już nie przyswaja.
No, że się umył przed spaniem i starczy
filo pisze:... Nie zamierzam schodzić z tego świata. Zejść mają wyłącznie mszyce
filo pisze:Doczytałam, że mszyce nie lubią czosnku. Czyżby mszyce to wampiry? I dlaczego ja się o tym dowiaduję o północy?
Idę umierać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 23 gości