Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zabers pisze:Fajne, jaaanaA pomyśleć jak to będzie latem...
jaaana pisze:zabers pisze:Fajne, jaaanaA pomyśleć jak to będzie latem...
Mogę Cię zaprowadzić do skarbówki
filo pisze:Ja e-pity robię już piąty rok. Przez większość czasu dwa rodzaje w dwóch różnych terminach. Program podpowiada, gdzie wpisywać, sam liczy i uaktywnia załączniki, jeśli trzeba. Lekko, miło i przyjemnie.
filo pisze:Ja e-pity robię już piąty rok. [...] Lekko, miło i przyjemnie.
Bolkowa pisze:filo pisze:Ja e-pity robię już piąty rok. Przez większość czasu dwa rodzaje w dwóch różnych terminach. Program podpowiada, gdzie wpisywać, sam liczy i uaktywnia załączniki, jeśli trzeba. Lekko, miło i przyjemnie.
A da się na "sucho" czyli czy można sobie na tym poćwiczyć
zabers pisze:filo pisze:Ja e-pity robię już piąty rok. [...] Lekko, miło i przyjemnie.
Boszsz, kogo ja dopuściłam do pokemonów
zabers pisze:jaaana pisze:zabers pisze:Fajne, jaaanaA pomyśleć jak to będzie latem...
Mogę Cię zaprowadzić do skarbówki
Precz, szatanu!
filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
filo pisze:zabers pisze:filo pisze:Ja e-pity robię już piąty rok. [...] Lekko, miło i przyjemnie.
Boszsz, kogo ja dopuściłam do pokemonów
A właściwie dlaczego to nie pokemony rozliczały pita? Przeca takie ynteligentne
filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
zabers pisze:filo pisze:Zmiana tematu - na moich kiełkach ziołowej grządki rozsiadły się mszyce. Czym się to tępi, żeby ludzia nie otruć? Czy też mam sobie dać spokój i wywalić wszystko, jak leci. Tylko wtedy poziomek nie ma co siać. I tak gady zeźrą.
Dawniej to się tępiło wywarem z papierosów. śmierdziało jak w podrzędnej dworcowej poczekalni, ale było skuteczne. Teraz to nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], Silverblue i 12 gości