PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 29, 2013 22:33 PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

Cześć!

3 lata temu adoptowaliśmy dwa koty – Figę i Ronina (tutaj ich wątek - viewtopic.php?f=1&t=112694). Od tamtej pory koty są nasza rodziną. Niestety losy potoczyły się tak, że nie miałam czasu na to, by prowadzić dalej wątek kociaków...

Ponad rok temu na świecie pojawiła się nasza córka. Niestety sytuacja zmusiła nas do podjęcia decyzji o przeprowadzce do innego kraju. Nie chcemy rozstawać się z kotami na zawsze, jednak nie możemy w tym momencie wziąć ich ze sobą, ze względu chwilowa rozłąkę - mąż wyjechał do Anglii, ja otrzymałam propozycję pacy na wakacje w charakterze niani w innym kraju. Mam możliwość wyjechania wraz z córką, niestety niemożliwe jest zabranie kotów. Dlatego szukam kogoś, kto mógłby przygarnąć nasze kociaki na okres wakacji – od przełomu maja i czerwca do końca sierpnia. Bardzo możliwe, że okres ten byłby krótszy – będziemy chcieli przetransportować koty do Anglii jak tylko będzie to możliwe (mąż musi znaleźć dla nas mieszkanie). Oczywiście zapewnię finanse na utrzymanie kotów – reszta warunków do ustalenia. SPRAWA JEST BARDZO PILNA! Koty są zdrowe.
Obecnie koty są w Kielcach, ale DT może być w innym mieście!!!

Najlepsze lokalizacje dla nas to: Warszawa, Katowice, Kraków, Bielsko, Cieszyn, Kielce, a także okolice tych miast.

Bardzo liczymy, że znajdzie się jakaś dobra dusza! Oczywiście w miarę możliwości będziemy chcieli się odwdzięczyć!

Więcej informacji podam na priva!
Ostatnio edytowano Czw maja 02, 2013 22:30 przez ja_ana, łącznie edytowano 3 razy

ja_ana

Od: Śro maja 26, 2010 22:40

Post » Pon kwi 29, 2013 23:23 Re: PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

Nie chcę, żebyś uznała, że jestem złośliwa, ale na forum są ludzie z całego świata, więc dobrze byłoby napisać, gdzie są koty, albo w jakim rejonie jesteś w stanie koty dowieźć. Bo jak np. w Australii, to będzie ciężko z DT.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Wto kwi 30, 2013 7:39 Re: PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto kwi 30, 2013 13:31 Re: PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

filo pisze:Nie chcę, żebyś uznała, że jestem złośliwa, ale na forum są ludzie z całego świata, więc dobrze byłoby napisać, gdzie są koty, albo w jakim rejonie jesteś w stanie koty dowieźć. Bo jak np. w Australii, to będzie ciężko z DT.

Słuszna uwaga:) dzięki:)
Dopiszę zaraz:)

Póki co jestem w Polsce w Świętokrzyskim, a dokładnie w Kielcach.

ja_ana

Post » Wto kwi 30, 2013 13:36 Re: PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

ja_ana

Post » Czw maja 02, 2013 23:00 Re: PILNIE potrzebny tymczas na wakacje!

Podrzucam, bo sprawa naprawdę pilna! Jesteśmy zdesperowani...
Piszę maile do ludzi, ale zdaję sobie sprawę, że będzie ciężko.....

ja_ana