Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 28, 2013 12:23 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Sihaja pisze:W ogóle nadal nie rozumiem zamieszania z wątkami. To podforum nazywa się "Koty - kocie pogawędki". Kto wymyślił, że to wątek tylko pomocowy? "Kocie pogawędki" mówią, że to raczej właśnie pogawędki o kotach. Nie kumam nowego podforum. Ale już widzę, że jest, więc robi się misz-masz.

Już jest? Hmm.. nie widziałam. Tak, jak wszystko będzie tu i tam, to będzie misz masz. Albo ostatecznie wszystkie się przenoszą-a tu zmieniają tytuł!!!, albo nic nie robimy. Dziwne to troszkę, nie uważacie??
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 28, 2013 12:38 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

kalair pisze:
Sihaja pisze:W ogóle nadal nie rozumiem zamieszania z wątkami. To podforum nazywa się "Koty - kocie pogawędki". Kto wymyślił, że to wątek tylko pomocowy? "Kocie pogawędki" mówią, że to raczej właśnie pogawędki o kotach. Nie kumam nowego podforum. Ale już widzę, że jest, więc robi się misz-masz.

Już jest? Hmm.. nie widziałam. Tak, jak wszystko będzie tu i tam, to będzie misz masz. Albo ostatecznie wszystkie się przenoszą-a tu zmieniają tytuł!!!, albo nic nie robimy. Dziwne to troszkę, nie uważacie??

No właśnie uważamy.

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie kwi 28, 2013 13:29 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

kalair pisze:

Moim zdaniem to po prostu potrzeba zazegnania konfliktu-bo kocie pogawedki przeksztalcily sie z czasem w duzej czesci w watki pomocowe- mnie to osobiscie nie przeszkadzalo,ale jak zaczely sie przepychanki i p[retensje ,kto jest tlem dla kogo.......to jedyne sensowne wyjscie to proba uporzadkowania tego-od dawna podtytul na kotach juz nie byl adekwatny do zawartosci,bo w duzej czesci byly to watki pomocowe. Mnie szczerze mowiac dziwily pretensje tych ,ktorzy mieli za zle ,ze kocie blogi sa na kocich pogawedkach 8O :roll:

Jak ktos wchodzil poznac koty poczytac o nich to od razu trafial na gleboka wode w pomocowe........jesli bedzie zmieniony podtytul na pomocowe-to bedzie bardziej przejrzyscie po prostu.

Znajomych watkow nie porzuce, komu bede mogla w miare posiadanych srodkow pomoc z jego kotami to dalej bede to robic-ale nie mam ochoty czytac,ze moje koty zajmuja miejsce innym watkom pomocowym,to bez sensu. Do tego forum w stosunku do tego ,jak zaczelam tu wchodzic mocno sie rozroslo-= moim zdaniem powinno sie podzielic......by uporzadkowac to co jest. :kotek:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Nie kwi 28, 2013 13:32 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Sihaja pisze:
kalair pisze:

No właśnie uważamy.

he he.. jestem ciekawa, co będzie. :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 13:43 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

anulka111 pisze:
kalair pisze:

Moim zdaniem to po prostu potrzeba zazegnania konfliktu-bo kocie pogawedki przeksztalcily sie z czasem w duzej czesci w watki pomocowe- mnie to osobiscie nie przeszkadzalo,ale jak zaczely sie przepychanki i p[retensje ,kto jest tlem dla kogo.......to jedyne sensowne wyjscie to proba uporzadkowania tego-od dawna podtytul na kotach juz nie byl adekwatny do zawartosci,bo w duzej czesci byly to watki pomocowe. Mnie szczerze mowiac dziwily pretensje tych ,ktorzy mieli za zle ,ze kocie blogi sa na kocich pogawedkach 8O :roll:

Jak ktos wchodzil poznac koty poczytac o nich to od razu trafial na gleboka wode w pomocowe........jesli bedzie zmieniony podtytul na pomocowe-to bedzie bardziej przejrzyscie po prostu.

Znajomych watkow nie porzuce, komu bede mogla w miare posiadanych srodkow pomoc z jego kotami to dalej bede to robic-ale nie mam ochoty czytac,ze moje koty zajmuja miejsce innym watkom pomocowym,to bez sensu. Do tego forum w stosunku do tego ,jak zaczelam tu wchodzic mocno sie rozroslo-= moim zdaniem powinno sie podzielic......by uporzadkowac to co jest. :kotek:

Aniu, ja to wszystko rozumiem. Ale jak słusznie zauważyłaś, to wątki pomocowe weszły na pogawędki I to one robią największy raban, że są tam wątki normalne, o rezydentach, a one spadają... Jak dla mnie ironia. A można było od razu zrobić oprócz pogawędek-właśnie podforum dla takich pomocowych.
Owszem, Zróbmy dla nas, tu zmieńmy tytuł, i niech po prostu siłą rzeczy admin, czy modzi poprzenoszą normalne wątki. I ok.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 13:53 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Administracja po prostu zamiast sama ingerowac zostawila to w naszych rekach,kto sie zglosi tego przenosza- i masz racje,ze to nie tzw. kocioblogi widzialy problem,tylko jak ktos wczesniej napisal-watki pomocowe zawlaszczyly koty.Po prostu coraz wiecej watkow z kociarni ladowalo na kotach.

Moim zdaniem to bylo bez sensu sie spierac ,kto ma byc na miau,a kto nie-bo to forum otwarte dla wszystkich,ale dzieki tym przenosinom na przyklad dzis widze wiele watkow kocioblogowych o istnieniu ktorych nie mialam pojecia,bo nie mialy szansy przebic sie na pierwsza strone. Teraz nie bedzie sporow o to ,ze ktos upuje bez konca ,by byc na pierwszej stronie i nie bedzie wpierwc nikomu,ze ktos komus przeszkadza swoimi wpisami-=chcesz wejsc w pomocowe to wejdziesz, chcesz zobaczyc jak to jest miec kota,wejdziesz w blaski i cienie zycia z kotem- moim zdaniem licza sie tez nowi uzytkownicy,ktorzy jak bedzie zmieniony podtytul-lepiej beda rozumieli ,gdzie wchodza.

Pisze na miau nie tylko dlatego,ze lubie porozmawiac z roznymi ludzmi o kotach ,ale i dlatego,ze ktos moze sie zachecic czytajac opisy do posiadania wlasnie kota.

Nigdy tez nie zrozumiem ludzi roznie patrzacych na kjoty rasowe i rasy"dachowiec"-albo sie koty i zwierzaki lubi,albo nie i tyle.

Mam tez wrazenie ,ze administracji latwiej jest przenosic kocioblogi,bo jest ich po prostu mniej niz pomocowych. :kotek: I pewnie stad taka decyzja. :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Nie kwi 28, 2013 14:31 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Możliwe. Więc niech zrobią tak jak mówię. Zmienić tytuł, i poprzenosić kocioblogi. I git.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 14:44 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Zgłosiliśmy się na przeniesienie wątku.
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 14:52 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

8O :1luvu: Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kotek:

anulka111

Post » Nie kwi 28, 2013 15:04 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

anulka111 pisze:8O :1luvu: Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :kotek:

Wytłumacz mi, jaki sens to ma?
No fajnie, przeniesiono nas..i teraz będę biegać po dwóch podforach. Klasa. :twisted: :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 15:07 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

A gdzie tam-w zakladkach masz te watki,po ktorych biegasz.......a bedzie uporzadkowane podforum-najwieksze znaczenie ma dla nowych uzytkownikow-ktorzy wejda poczytac o kotach i .......beda wiedzieli,gdzie trafiaja- jak sie zyje z kotem w to podforum,moze kogos zacheci,bo w tych watkach jest duzo optymizmu,jak beda chcieli pomoc to zajrza w tamto :)
Ostatnio edytowano Nie kwi 28, 2013 15:30 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz

anulka111

Post » Nie kwi 28, 2013 15:25 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Cześć Kretki.
Cześć Bożenko.
:lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie kwi 28, 2013 15:57 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

anulka111 pisze:A gdzie tam-w zakladkach masz te watki,po ktorych biegasz.......a bedzie uporzadkowane podforum-najwieksze znaczenie ma dla nowych uzytkownikow-ktorzy wejda poczytac o kotach i .......beda wiedzieli,gdzie trafiaja- jak sie zyje z kotem w to podforum,moze kogos zacheci,bo w tych watkach jest duzo optymizmu,jak beda chcieli pomoc to zajrza w tamto :)

Nie mam żadnych zakładek, ja sobie zawsze przeglądałam wątki z poprzedniego dnia. A teraz będę to robić na dwóch podforach, albo połowę że tak powiem..oleję.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie kwi 28, 2013 15:58 Re: Szylkretki są piękne -150. Wątek Jubileuszowy

Petka pisze:Cześć Kretki.
Cześć Bożenko.
:lol: :lol:

Czeeśc Kasiu! :D :D
Obrazek
Obrazek

kalair