I ucalowac proszę szylkretusie w sam pyszczek od mosia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:Pięknie dziękuje za wklejenie![]()
Bylam podlac dżunglę,bo jakos nie uwierzylam,ze z tych chmur bedzie padac......jak na razie wychodzi ,ze mialam racje-zero deszczu,a mlode sadzonki moga nie wytrzymac bez podlewania dluzej niz dobe.
U nas to samo, myślałam, że popada, ale nic z tego. A burze miały być!
Obserwuje prognoze -pierwotnie miala byc jakas burze jutro wieczorem,teraz zmiane temp zapowiadaja miedzy wt a sroda-po burzy spada mocno ......a prognoza zapowiada caly czas slonko-to znaczy ,ze bede latac i podlewac jak szalona i przed blokiem i w dżungli-martwie sie o klona palmowego przed blokiem.......zastanawiam sie ile z dzisiejszego podlewania wyparowalo,a ile mial z tego klonik
Kotina pisze:kalair pisze:Kwiatki dla Ani, reszta dla reszty
Kwiatki śliczne![]()
A koteczki wreszcie wszystkie trzy razem .... słoneczko jednoczy kociste![]()
Chcecie deszczu, może uda mi się trochę do Was przepchać, u nas leje od rana![]()
Ale za to ślicznie wszystko się zazieleniło
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Kwiatki dla Ani, reszta dla reszty
Nasiadówkę robicie dziewczyny ?
Na to wygląda!
Obgadujecie Dużych ?
moś pisze:Witam. Przyszlam namowic na przejście szylkretek do nowego podforum- Nasze koty. . Można wejść na podforum i zglosic w watku założycielskim. 150 watkow się samo wyszuka a radości wiele![]()
I ucalowac proszę szylkretusie w sam pyszczek od mosia
anulka111 pisze:Ale,czy kalair zechce byc przy nastak blisko
![]()
U nas same chmurki-ciekawe,co sie wyszykuje dzis z tej pogody- ja mam dzien papierkowania z przerwa kolo 2 jak nie lunie na ogrodek
anulka111 pisze:U nas pokropilo w nocy,ale tylko pokropilo-db,ze podlalam ogrodek![]()
Pomysl z kuszeniem hyhy jest fajny-kalair daj sie skusicbede wtedy mogla wchodzic z glownej strony
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 45 gości