Adopcje...młode persiaki nadchodzą!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 26, 2013 19:48 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

:ok: :ok: za Lalusia :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt kwi 26, 2013 20:02 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Trzymam :ok: :ok: :ok:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt kwi 26, 2013 20:48 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Dzięki Kochane...

Pewnie, Lalek jest niesamowicie miłym kotem i znajdziemy mu doskonały dom, tym lepszy, że on tyle przeszedł.
Ustaliłam sama z sobą ,że idzie do domu lepszego lub takiego samego jak mój.

Weterynarz jest na Plewiskach.
Zainteresowanym poznaniakom podam namiary na pw.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt kwi 26, 2013 22:55 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Monika_Krk pisze:
jo.anna pisze:magnetoterapia ---taka terapia czeka MM :)

Ja jeszcze nie miałam okazji spotkać się z tą metodą u zwierząt stosowaną.
Wygooglowałam sobie :
http://rehabilitacja.fajnynet.pl/?page_id=8
że między innymi:
"Magnetoterapia regeneruje aparat ruchowy:
Działa jak intensywny masaż mięśni wokółkręgosłupowych, powoduje ich lepsze dokrwienie, większą wydajność i elastyczność. Dzięki temu ustępują nerwobóle przy dyskopatii, korzonkach, rwie kulszowej itp. Magnetoterapia regeneruje i wzmacnia chrząstki stawowe, co powoduje większą ruchomość i mniejszą bolesność stawów."

Fajne to - ciekawe jakie będą efekty i jak długo trzeba na nie czekać.

P Halina Markiewicz z katowickiego zakładu Rehabilitacji zwierzat stosuje pole magnetyczne do terapii. Milutek miał takie zabiegi.
Znalazłam go ze starym urazem kręgosłupa ciągnącego cały bezwładny tył.
Teraz chodzi. No może nie porusza sie jak baletnica ale zwyczajnie chodzi, wskakuje na krzesło czy drapak.
Wziął 9 zabiegów pole, ultradźwięki, laser, podczerwień i gimnastykę.
Naprawdę warto:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob kwi 27, 2013 8:05 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Ze stratą oka liczymy się od momentu jak zobaczyłaś Kotkinsie kota...........Jak się nie uda to się nie uda. Będzie kotem jednoocznym i tyle. Nie takie domy znajdowały. Ten też znajdzie. Spokojnie.

Ogłoszenia trzeba wzmóc. Właśnie - dziewczęta zwracam się z prośbą do wszystkich przyjaciół i znajomych Królika może byście nam pomogły z ogłoszeniami? Bo i Angelina cały czas czeka i Meliniary i Balbina z przychówkiem i Messi I Tomasz - no jest tego trochę.A ludzie z ogłoszeń jakby umilkli......

Maj to ( jak co poniektórzy wiedzą ) w moich zawodzie miesiąc przeklęty........wiec nadmiarem czasu trudno się pochwalić. To co pomożecie?

Magaa wyślij mi plis najlepsze zdjęcia kotek z opisem rzeczowym proszę.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Sob kwi 27, 2013 10:09 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Nasz laluszek czuje się chyba nieźle- nawet wczoraj się bawił z Cairo wędką.
Spał w łóżku:)
Oby oko się podgoiło...

Za to Ramziunio niegrzeczny buntował się całą noc bo go Cairo zamknęła w łazience.
Zrobił bałagan a jako ,że nie znaczy zaproponowałam ,żeby go już na noc nie zamykać.

Cairo odezwie się po wizycie u weta.

kotkins

Post » Sob kwi 27, 2013 11:46 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Jeżeli chciałybyście to mogę zająć się prowadzeniem wydarzenia dla 1/2 kotów w poszukiwaniu domu. Piszę, że 1 lub 2 koty ponieważ uważam, że takowe wydarzenia prowadzi się nie na ilość ale na jakość. Jeśli mogę pomóc to piszcie na PW.
Obrazek
Jej Kocia Wysokość Królewna Psotka ;-)

NataliaJas

Od: Wto sty 08, 2013 14:52

Post » Sob kwi 27, 2013 13:22 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Na razie domu nie szuka żaden z nich.
Ale inne szukają- np. Angelina czy Messi.
Może one..?

kotkins

Post » Sob kwi 27, 2013 13:59 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

@ Kotkins - to w takim razie prześlij mi na PW foto kotków, jakiś taki konkretny ich opis - jakie są, czego potrzebują i nr kontaktowy do osób które chcą wyadoptować. Jak tylko to będę mieć to założę wydarzenia
Obrazek
Jej Kocia Wysokość Królewna Psotka ;-)

NataliaJas

Od: Wto sty 08, 2013 14:52

Post » Sob kwi 27, 2013 21:23 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Natalia, każda para rąk się do ogłaszania przyda .....tym bardziej, że osiągnęłysmy nasz absolutny rekord zakocenia. A wakacje dopiero przed nami.....

Idę o zakład, ze za chwile coś się pojawi......oby nie oby nie oby nie....

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob kwi 27, 2013 21:24 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Kotkins, moze opowiedz o Różowej Sukience? Bo to tak niewiarygodne, ze tylko u nas możliwe.......

Obrazek

Neigh

Post » Sob kwi 27, 2013 21:36 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Również chętnie pomogę w ogłaszaniu!!! Na wszelakich darmowych portalach.

Wystarczy się skontaktować na PW, a dziennie jestem w stanie poświęcić na to sporo czasu (2 godz.)

Czekam na historię z Różową Sukienką.

natalian

Od: Śro sty 16, 2013 12:04

Post » Sob kwi 27, 2013 21:59 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Będzie jutro i na moim wątku.
Jutro również wygrzebię zdjęcia kotów.
Teraz idę na spoczynek.

Aaaa...!Kupiłam w Bon-prixie stojak na ręczniki papierowe z kotem, w dodatku- czarny. Ideał!
Będzie jak znalazł do wycierania amelczynych siczków:)

kotkins

Post » Sob kwi 27, 2013 22:00 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

Hej - ja dopiero teraz jestem na forum.
Dziewczyny dziś coś mnie przepuściło przez wyżymaczkę -
w każdym razie tak się czuję.

Z ogłoszeniami też pomogę chętnie - to może ustalmy jutro który kot
kogo bierze , żeby nie dublować? :wink:

Też dziś odpocznę, tylko jeszcze chwilę poczytam to i owo . :)
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob kwi 27, 2013 22:01 Re: Skrajnie zaniedbane persy cudem odzyskane w super DT u C

A ja mam czarnego kota w domu:) To dopiero Ci jest przypadek.

natalian

Od: Śro sty 16, 2013 12:04

[poprzednia][następna]