Ewa L., wiiwii i cytryna - dziewczyny, przesyłki dziś poszły. Post rozliczeniowy uzupełniony. Wielkie dzięki dla wszystkich szczególnie jednak dla cytryny za górkę i dla Ewy za duuuże zakupy. Mam nadzieję, że fanty Wam się spodobają.
Zapraszam, może jeszcze komuś coś się spodoba. Kismet bardzo potrzebuje wsparcia
ależ skąd, niech mu na zdrowie idzie zawsze to dodatkowe parę złotych
"Mimo że zgubiłem się, mimo że zabrnąłem w mrok, wymieszałem z błotem krew, ocaleję mimo to, trzeba uprzytomnić sobie, że nawet kiedy wszystko straci sens, znajdziesz przestrzeń, gdzie wielka wiara tłumi lęk"
Kismet calusieńki czas praktycznie śpi i je, na przemian, dochodzi do siebie po prostu chłopak. Ale je mega dużo, średnio 2-3 saszetki na 1 posiedzenie 3 razy dziennie a mógłby jeść więcej. Ograniczam mu.........bo długo nie jadł, ale za 2 - 3 dni myślę że nie wacha się opędzlować 3 słoiczków gerberka na raz, bądź 1 dużej puchy recovery
No to naprawdę ma apetyt Moje dziewczyny nie dają rady po 1 puszeczce gurmeta na łepek Ale to dobrze rokuje. Jak będzie jadł to szybciej nabierze sił a sen w pewnym stopniu uśmierza ból. Biedny kiciulek