Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 26, 2013 18:05 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:
i normalnie sie po niej załatwiają? Pysion czasami ma przytwardą kupkę. Może by mu trochę podać? ale czy nie będzie miał po niej srakuli?

Swoją drogą czy Wy też tak macie ze jak któreś z kociaków idzie do kuwety to Wy za nim? i gapicie się na kupę jakby była co najmniej brylantem?

Wiesz co nie mozesz dac za duzo tej parafiny bo moze miec biegunke(tak czytalam). Jednak w przypadku Kotocha to mozna lac i lac ta parafine w niego a ona przelatuje przez niego a qpala nie widac;)
Mozesz dac troszke. nie wiem- kilka kropel i zobaczyc co bedzie.
na pewno kilka kropel nie zaszkodzi.

Ostatnio zagladam duzo do kuwety ale to ze wzgledu ze Kotoch mi za malo sie zalatwia:( Dzis stalam nad nim i patrzylam jak robi... ;)
Ale tak to nie zagladam, bo musialabym byc non stop w kuwecie bo Maciek ma duzy pecherz....;)

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt kwi 26, 2013 18:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:Swoją drogą czy Wy też tak macie ze jak któreś z kociaków idzie do kuwety to Wy za nim? i gapicie się na kupę jakby była co najmniej brylantem?

Jak jestem w domu - tak.
A najlepsza była moja koleżanka. Zostawiła kiedyś suczkę pod opieką znajomej, bo musiała wyjechać.
Po powrocie pyta: "a kupa? Dobra była?".
"Nie wiem, nie próbowałam".
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt kwi 26, 2013 18:24 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

:ok: :ryk:
Czesio jak idzie koopkać to woła personel , żeby mu posprzątał od razu . Małe też się tego uczą . Też się gapie . :oops:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt kwi 26, 2013 18:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

:ryk: :ryk: :ryk:
Czesio umiesobie ustawic wszystkich w domu!
Tak trzymac chlopie :ok:
Widac ze lubi czystosc kocina :D

A ja to moze nie patrze jak robia, ale patrze jak juz zrobiona :oops:
A już na pewno to patrze na tyleczki czy nie ma krwi, bo moje mają z tym problem :(
No i teraz na wszystkie kocie tyleczki patrze :oops:
Ostatnio edytowano Pt kwi 26, 2013 18:29 przez AgaS1987, łącznie edytowano 1 raz

AgaS1987

Post » Pt kwi 26, 2013 18:29 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Tak , Dobrze sobie chłopak wytresował personel . :twisted: :ryk: :ryk:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt kwi 26, 2013 18:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Kiedyś poszlam do veta z kupką Koko. I drę sie na wejsciu że przyniosłam świeżutką kupkę :D a vet do mnie palce lizać :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt kwi 26, 2013 18:39 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:Kiedyś poszlam do veta z kupką Koko. I drę sie na wejsciu że przyniosłam świeżutką kupkę :D a vet do mnie palce lizać :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

AgaS1987

Post » Pt kwi 26, 2013 20:07 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 26, 2013 20:11 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ja przeważnie też patrzę po fakcie.Jak patrzę jak robią to zaczynam się śmiać widząc ich minki i wtedy stresuję dziewczynki.
Raz tylko szukałam gumki w kupce bo mi Polka zżarła :oops: i znalazłam po dwóch dniach :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 20:19 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:Kiedyś poszlam do veta z kupką Koko. I drę sie na wejsciu że przyniosłam świeżutką kupkę :D a vet do mnie palce lizać :mrgreen:

MalgWroclaw pisze:A najlepsza była moja koleżanka. Zostawiła kiedyś suczkę pod opieką znajomej, bo musiała wyjechać.

Aż sie popłakalam ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja nie siedze z kotami w kuwecie ale zawsze je gonie po qupolu. Bo często mają brudne doopki i musze im futro myć :roll:
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Pt kwi 26, 2013 20:21 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Moim jakoś ładnie idzie - bez śladu :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 20:22 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

MonikaMroz pisze:

MalgWroclaw pisze:A najlepsza była moja koleżanka. Zostawiła kiedyś suczkę pod opieką znajomej, bo musiała wyjechać.

Aż sie popłakalam ze śmiechu :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Ja nie siedze z kotami w kuwecie ale zawsze je gonie po qupolu. Bo często mają brudne doopki i musze im futro myć :roll:

Moniś musisz im wytłumaczyć i pokazać do czego służy papier toaletowy :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt kwi 26, 2013 20:30 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

U mnie Kropka wie do czego służy papier toaletowy :mrgreen: od czasu do czasu miewam rozwiniętą rolkę aż do przedpokoju :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt kwi 26, 2013 20:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Pola doskonale wie do czego służą ręczniki kuchenne. :mrgreen:
Wracam kiedyś wieczorem z pracy i co zastaję.....
całą kuchnię usianą dwoma rolkami ręcznika które tego dnia kupiłam a na środku zadowoloną z siebie Polcię jakby mówiła - ŁADNIE :twisted:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]