OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt kwi 26, 2013 18:20 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

no jak co co?
"Maniuta,czarna Maniuta, dziki kot nad dziki zasłabował i w piernatach leży u Danki. Z ogolonym brzuchem do góry."
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt kwi 26, 2013 18:28 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

MalgWroclaw pisze:no jak co co?
"Maniuta,czarna Maniuta, dziki kot nad dziki zasłabował i w piernatach leży u Danki. Z ogolonym brzuchem do góry."

Aaaa, umkło ci,że od 2 dni mam czarną Mańkę w klatce. Na miesięczne przechowanie. DT gdzie ma trafić jest po pp i kot za nic nie powinien tam pędzić po zabiegu i bez szczepienia. Mania jest Otwotczanką zabraną skąś tam. Była ciężarówką na mocnym wylocie.

Szukałam jej lokum na czas "hotelowania" ale ostatecznie klatka trafiła do Danki. A Mańka do tejże klaty.Ku protestowi TZ. Ale on zawsze protestuje. Jakiś głos rozsądku musi być.Głos na puszczy.
:roll:
Jak wiesz u nas koty chowane są twardą ręką . Mańka też tak ma. Zimny wychów. Zostały umoszczonae po zaliczeniu kuwety w betach córkowego wyra.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt kwi 26, 2013 18:31 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Danko, pozdrawiam Cię :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt kwi 26, 2013 18:33 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

ASK@ pisze:
MalgWroclaw pisze:Oj tam. Bez kiecek się da, a bez posłań dla kotów się nie da.

amen

Wróciłam z wątku gdzie zostałam zjechana za kulture ,wrażliwość i takie tam... Spojrzałam w lustro i zobaczyłam zarumiała babę i jedzę co nie pomogła tylko rad udzielała. Poprawiłam włos nażelowany, zadzwoniłam do TŻ by nerki pokroił na dzika , poprawiłam na opankach kubraczek ... Świata nie zbawi się. Bo świat nie oczekuje rad. Świat ma rodziny, 2 koty, pracę, dziecko...I ma mieć pomoc w konkretach. Już i teraz. Gdzie tu miejsce na rady światłe choć mało przydatne. Jako wiedźma nie mam problemów. Jako wiedźma przełkne inwektywy i trzeba robić swoje. Jako wiedźma pójdę spokojnie spać bo mam sumienie (prawie) czyste.
Jeszcze tylko zapłaczę nad kotem co odszedł. Jeszcze pomyślę samolubnie by nie stawiano mi na drodze dylemata. Kot czy rodzina?

Znasz etymologię słowa wiedźma, oczywiście? :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 26, 2013 18:39 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

OKI pisze:
ASK@ pisze:
MalgWroclaw pisze:Oj tam. Bez kiecek się da, a bez posłań dla kotów się nie da.

amen

Wróciłam z wątku gdzie zostałam zjechana za kulture ,wrażliwość i takie tam... Spojrzałam w lustro i zobaczyłam zarumiała babę i jedzę co nie pomogła tylko rad udzielała. Poprawiłam włos nażelowany, zadzwoniłam do TŻ by nerki pokroił na dzika , poprawiłam na opankach kubraczek ... Świata nie zbawi się. Bo świat nie oczekuje rad. Świat ma rodziny, 2 koty, pracę, dziecko...I ma mieć pomoc w konkretach. Już i teraz. Gdzie tu miejsce na rady światłe choć mało przydatne. Jako wiedźma nie mam problemów. Jako wiedźma przełkne inwektywy i trzeba robić swoje. Jako wiedźma pójdę spokojnie spać bo mam sumienie (prawie) czyste.
Jeszcze tylko zapłaczę nad kotem co odszedł. Jeszcze pomyślę samolubnie by nie stawiano mi na drodze dylemata. Kot czy rodzina?

Znasz etymologię słowa wiedźma, oczywiście? :mrgreen:

Znam. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 26, 2013 18:43 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

No to jesteś wiedźma :ok:
Cała reszta, to wroga propaganda :mrgreen:

OKI

Post » Pt kwi 26, 2013 19:07 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

OKI pisze:No to jesteś wiedźma :ok:
Cała reszta, to wroga propaganda :mrgreen:

mioteł już nie robią takich jak kiedyś.
Na tvn 7 jest o wiedźmach film teraz.
Wiedźmy dostają wysypki na dzieci (pomaga wapno) , są łyse (peruga sie przydaje) , są brzydkie o purpurowym błysku, muszą nosić maski by do ludzi upodobnić się, zamiast palców mają kikuty i mają kwadratowe stopy (nie noszą szpilek 8O )... Musiałam genetycznie się zmodyfikować. Kotam szpilki :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Pt kwi 26, 2013 19:09 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Mówiłam - to wroga propaganda :mrgreen:

OKI

Post » Sob kwi 27, 2013 5:13 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Siem przespałam jako tako.Siem przegalopowałam z kontenerkiem. Koty nie ma. Ku zdrowotności uzupełniłam tajne :wink: michy suchym.Teraz zlezę z piedestału wiedźmińskiego i za oporządzenie domu wezmę. Mimo całej mocy i mądrości własnymi ręcami czynić to muszę. Nie ma sprawiedliwości na tym świecie.
Koty włąśnie własnymi nożynami pozrzucały kontenerki z regałów.Tłuką się tak do wczoraj. Jak kocie pokutniki . Nabroją i zpierdzielają z popłochem w oczydłach.
mam telefony o Topnisia. Czy nikt nie pomyśli,że jak sie ma balkon to za diabła nie uwierzę,że w lato nie otwierają? Może i głupia jeztem ale tą wiedzę to już przyswoiłam.

Biorę sie za mozolne ogarnianie chałupki. Potem z Tosią do weta.
Obrazek

ASK@

Post » Sob kwi 27, 2013 5:53 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Asiula przecież wiesz, że koty som mądre i same wiedzą że z balkonu/okna się nie wyskakuje, a tylko my gupie jesteśmy, że Państwa ciśniemy o kraty w oknach i więzienie chcemy ludziom z mieszkań robić :mrgreen:

Za wizytę u weta i spokojny weekend :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Sob kwi 27, 2013 6:02 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty są mądre. I psy. Kiedyś jeden pan, puszczający psa "żeby sobie pobiegał", powiedział mi, że "on jest mądrzejszy od pani". W to nie wątpię, bo wszystkie zwierzęta są mądrzejsze ode mnie, ale samochodu na swojej drodze nie przewidzą. Tylko że rozmowa z owym panem była mniej sensowna niż rozmowa ze ścianą. Ściana nie odpyskuje.
edit, Asia, bo doczytałam o pewnej piwnicy, w pewnym sensie związanej z Tobą (postami). Wysiadam normalnie wysiadam :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 27, 2013 9:10 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

MalgWroclaw pisze:Koty są mądre. I psy. Kiedyś jeden pan, puszczający psa "żeby sobie pobiegał", powiedział mi, że "on jest mądrzejszy od pani". W to nie wątpię, bo wszystkie zwierzęta są mądrzejsze ode mnie, ale samochodu na swojej drodze nie przewidzą. Tylko że rozmowa z owym panem była mniej sensowna niż rozmowa ze ścianą. Ściana nie odpyskuje.
edit, Asia, bo doczytałam o pewnej piwnicy, w pewnym sensie związanej z Tobą (postami). Wysiadam normalnie wysiadam :(

Prawda? piwnica jest mało boskim miejscem dla kocich dzieci. Przykre jest to,że ludzie zamiast "żebrać" o domy, pomoc uważają ,ze im się należy wszystki.Bo założyli wątek i już. A jak nie idzie coś po ich wydumaniu rzucają obraźliwe słowa uważając,że mają do tego prawo. Nie widzą i nie zobaczą siedząc na miau ile tu jest nieszczęścia.
Obrazek

ASK@

Post » Sob kwi 27, 2013 9:31 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

No bo jak to?! Masz zabrać natychmiast, postawić sobie klatkę na głowie w mieszkaniu w bloku, wśród rodziny i kilkunastu kotów. Przecież ktoś po to wątek założył, żeby mu problem rozwiązać. Bo przecież sam nic nie może w tym mieszkaniu w bloku i z dwoma kotami. A... i tż-tem i oponami zimowymi. I ten szantażyk, ze jak nie, to kocięta zostaną „humanitarnie” uśpione. Mamy czuć ten nóż na gardle. Człowiek zakłada wątek, a na forum wszyscy siedzą na dupach i w klawiatury klepią, zamiast pomóc (czytać - zabrać problem) :evil:
A najbardziej mnie wzrusza, ile to się osób naszymi dupami ostatnio interesuje... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob kwi 27, 2013 9:43 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Widać interesujące dupy macie :mrgreen:
Nic tylko się cieszyć i eksponować :twisted:
Ja nie mogę na takich wątkach się udzielać, bo mnie trafia od razu i tracę panowanie nad klawiaturą :oops:

OKI

Post » Sob kwi 27, 2013 10:16 Re: OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Ja tez na wszelki wypadek cichutka sie zrobilam. ;) Bo jak bede szczera to mnie szybciorem zbanuja.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

[poprzednia][następna]