96 kg karmy Josera Culinesse w tym 48 kg dzięki Pomocy Fundacji Viva!
15 kg karmy Arion
12 kg karmy Rc Exigent
Razem 123 kg karmy
Dziękuje Wam Bardzo Gorąco.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Skonana jestem .Prawie zasnęłam w altance.Ale musiałam wracać.Mam jutro ważne sprawy no i ....obiecałam zdjęcia.![]()
Zatem Niedżwiedzia Rodzinka.Mamą jest Mama Niedżwiadka.Kotki urodziły się tylko dlatego że ich Mama to stara farciara.Jak tylko porządnie zaciąży, znika mi z oczu.W tym czasie było sporo innych sterylek w ub.roku i w ten sposób na świat przyszła ta trójka.Właściwie czwórka ale jeden kotek gdzieś odszedł w czasie wybuchu pp .Pozostałe udało mi sie podleczyć i doszły do zdrowia.Kicia z wywalonym jęzorkiem to koteczka.Pozostałe dwa kotki to kocurki.Ten najwiekszy dostaje unidox bo jest mocno podziebiony.
Kotki mieszkają w miejscu gdzie wcześniej żyła Blusia [*] i Ziva [*].Korzystaja z ich budek i stołówki.Ich Mamę karmie w innym miejscu.-
-
-
-
Niedżwiedzia Rodzinka czeka na imiona i jeśli Ktoś ma ochotę może pokochać i zaadoptować Wirtualnie.Pojedynczo lub w komplecie.
basidrak20 pisze:Witam,
Podaj mi numer konta. Troszke wspomoge. Nie za wiele ale zawsze cos. Bedzie na cos dla kociastych.
Czytajac kilkanascie postow, postanowilam ze jakos wspomoge kotki. Szukalam na bazarkach itd. Lecz stwierdzilam iz moge pomoc w taki sposob.
Pozdrawiam
key_west pisze:basidrak20 pisze:Witam,
Podaj mi numer konta. Troszke wspomoge. Nie za wiele ale zawsze cos. Bedzie na cos dla kociastych.
Czytajac kilkanascie postow, postanowilam ze jakos wspomoge kotki. Szukalam na bazarkach itd. Lecz stwierdzilam iz moge pomoc w taki sposob.
Pozdrawiam
Pozwól, że przywitam Cię na wątku, póki Izy nie ma![]()
tutaj potrzeby są ogromne i każdy grosz się liczy
basidrak20 pisze:A i jeszczr jedno. Poniewaz ja tez jestem ze Szczecina a w niedlugim czasie bede miec kilka fantow bo po malu tobie generalne porzadki jak cos uzbieram to dam znac. Podrzuce bedzie na bazarek jak znalaz. Nie wiem kiedy ale jak jestes zainteresowana to daj znac. Jesli nie to na ogolnym napisze i mam fanty. Pozdrawiam
merlok pisze:Są kciuki ogromne, aby udało się pomóc kici
iza71koty pisze:Prosimy o Wsparcie Kochani.Potrzebne są środki na zakupy dla stada.Potrzebna jest bardzo sucha karma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 320 gości