Sihaja pisze:Hejka
Witaj Dorotko piątkowo!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:kurczę spieczone, nie mogę mieć takiego pecha, że weszłam ponownie na wątek jak coś rozdawałyście i przegapiłam![]()
szukam sponsora na 2 tygodnie w Tatrach, kamari w Egipcie...........żartuję![]()
spokojnej nocy
AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia i Cioci dwie Dziewczynki kochane![]()
![]()
![]()
Dzisiaj wyniki badan!!!!
O ktorej Ewcia bedziesz szla do lekarza?
AgaS1987 pisze:puszatek pisze:kurczę spieczone, nie mogę mieć takiego pecha, że weszłam ponownie na wątek jak coś rozdawałyście i przegapiłam![]()
szukam sponsora na 2 tygodnie w Tatrach, kamari w Egipcie...........żartuję![]()
spokojnej nocy
Na takie wczasy to wszystkie moglybysmy sie wybrac:D
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia i Cioci dwie Dziewczynki kochane![]()
![]()
![]()
Dzisiaj wyniki badan!!!!
Niestety do żadnegoNie udało mi się wyciągnąć karty na dzisiejszy dzień więc sprawa się odwlecze do przyszłego tygodnia. Ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze. Dziś jadę do urzędu miasta złożyć wniosek na dowód bo mam ważny do 30 maja. A tak niedawno go wyrabiałam bo zmieniałam adres zameldowania.
Pyk i 10 lat minęło nie wiadomo kiedy![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Jak pomyślę że od przyszłego tygodnia będą zostawać same przez 13 - 15 godz to aż mi się słabo robi![]()
Moje kochane dziewczynki SAME W DOMU![]()
![]()
![]()
AgaS1987 pisze:Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Dzien Dobry Ewcia i Cioci dwie Dziewczynki kochane![]()
![]()
![]()
Dzisiaj wyniki badan!!!!
Niestety do żadnegoNie udało mi się wyciągnąć karty na dzisiejszy dzień więc sprawa się odwlecze do przyszłego tygodnia. Ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze. Dziś jadę do urzędu miasta złożyć wniosek na dowód bo mam ważny do 30 maja. A tak niedawno go wyrabiałam bo zmieniałam adres zameldowania.
Pyk i 10 lat minęło nie wiadomo kiedy![]()
![]()
![]()
O widzisz! dobrze ze przypominasz! moj to jeszcze tez z dwa lata i wymiana mnie czeka!
A z lekarzem umowisz sie w przyszlym tygodniu i wszystko spokojnie zalatwisz:)
My jutro do mojej mamy jedziemy i wsadze Macka w szelki i bedziemy siedziec w ogrodku na smyczy:)
I gruby Maciek bedzie szczesliwy![]()
Ewa L. pisze:Szkoda mi też że już tak często nie będę mogła odwiedzać miau i prowadzić tych długich nocnych pogawędek - szkoda
Ewa L. pisze:Oj Aguś nie czepiaj się Maciusia - to facet więc jak ma wyglądać jak minogaWtedy wszyscy powiedzą że głodzisz kota. A tak to masz 7 kg kota do kochania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości