Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Mryczór. Zapisałaś się już do dobrego okulisty? Jak nie, to masz kopencja w doopencję.
AgaS1987 pisze:No to i zakupy Mamie sie udaly bo parasolik dostala
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Zapisałaś się już do dobrego okulisty? Jak nie, to masz kopencja w doopencję.
Tylko nie kopaj , nie kopaj - jeszcze nie.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Mryczór. Zapisałaś się już do dobrego okulisty? Jak nie, to masz kopencja w doopencję.
Tylko nie kopaj , nie kopaj - jeszcze nie.
Zrób to zaraz jutro
MaryLux pisze:OK.
Ja na tej zasadzie w tym roku wybiorę się do zębologa, a do okulistki już nie - bo jutro zaliczę drugą w tym roku wizytę u gina.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:OK.
Ja na tej zasadzie w tym roku wybiorę się do zębologa, a do okulistki już nie - bo jutro zaliczę drugą w tym roku wizytę u gina.
Ja w tym roku u zębologa byłam już z 10 razy i czekają mnie jeszcze dwie ale za to ząbki mam jak perełki. Wyleczone ,wyczyszczone,wypiaskowane.![]()
![]()
Dwa wypełnienia i KONIEC!!!!!
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:OK.
Ja w tym roku u zębologa byłam już z 10 razy i czekają mnie jeszcze dwie ale za to ząbki mam jak perełki. Wyleczone ,wyczyszczone,wypiaskowane.![]()
![]()
Dwa wypełnienia i KONIEC!!!!!
No a ja muszę sprawdzić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości