Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaS1987 pisze:No to czekamy Ewcia na zdjecia parasoli. A ja bym zakupila sobie ale poki co musze oszedzac pieniazki
Moze w przyszlym miesiacu zakupie
A teraz naciesze sie widokiem Twoich
U nas tez pogoda sie zepsula
Ewcia i popatrz na te zabawki w tesco dla kotkow
Sihaja pisze:Hej
Ubierz się cieplutko, bo wiatr zimny wieje.
puszatek pisze:pozdrawiam cieplutkodziewczynki i Dużą
![]()
Sihaja pisze:Tak, czytałam, tez bym pognała do weta. Tam radzą z tą parafiną, a ja uważam, że ze wszystkim trzeba uważać, z parafiną jak się przedobrzy, to też jest niedobrze, bo biegunka też nie jest dobra, dlatego dawkowanie trzeba dostosować do wagi kota, nie lubią jak tak radzą - podaj co kilka godzin kilka kresek... Parafina jest rzeczywiście skuteczna, ale wet musi powiedzieć ile jej można podać...
AgaS1987 pisze:Sihaja pisze:Tak, czytałam, tez bym pognała do weta. Tam radzą z tą parafiną, a ja uważam, że ze wszystkim trzeba uważać, z parafiną jak się przedobrzy, to też jest niedobrze, bo biegunka też nie jest dobra, dlatego dawkowanie trzeba dostosować do wagi kota, nie lubią jak tak radzą - podaj co kilka godzin kilka kresek... Parafina jest rzeczywiście skuteczna, ale wet musi powiedzieć ile jej można podać...
A moj Kotos moze pic i pic parafine i qpala jak nie bylo tak nie ma. a parafina przelatuje przez niego. wiec nie daje na razie. chyba bede musiala kupic cos silniejszego
Ewa L. pisze:AgaS1987 pisze:Sihaja pisze:Tak, czytałam, tez bym pognała do weta. Tam radzą z tą parafiną, a ja uważam, że ze wszystkim trzeba uważać, z parafiną jak się przedobrzy, to też jest niedobrze, bo biegunka też nie jest dobra, dlatego dawkowanie trzeba dostosować do wagi kota, nie lubią jak tak radzą - podaj co kilka godzin kilka kresek... Parafina jest rzeczywiście skuteczna, ale wet musi powiedzieć ile jej można podać...
A moj Kotos moze pic i pic parafine i qpala jak nie bylo tak nie ma. a parafina przelatuje przez niego. wiec nie daje na razie. chyba bede musiala kupic cos silniejszego
Może dobrze by było skontaktować się z wetem. Może on coś zleci na te oczekiwane kupale?
Ewa L. pisze:Powoli szykuję się do rodzicków i z mamą wybierzemy się do tesco. O 14.33 mam autobus tescowy![]()
Żegnam się tymczasem!
Miłego dzionka wszystkim!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 58 gości