nelka83 pisze:U mnie też jest taki kocurek jak "Twój" LoluśNie daje się dotknąć, ale łazi za mną jak piesek. Wszystkie koty po jedzeniu odchodzą w swoją stronę, a on jest zawsze blisko - kochany kot
![]()
Więc wiesz, jak to jest

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
nelka83 pisze:U mnie też jest taki kocurek jak "Twój" LoluśNie daje się dotknąć, ale łazi za mną jak piesek. Wszystkie koty po jedzeniu odchodzą w swoją stronę, a on jest zawsze blisko - kochany kot
![]()
ewar pisze:Nie, Straż Miejską nasz prezydent rozwiązał, bo były to "darmozjady".
Pieska nie znalazłam, pytałam ludzi,nikt go nie widział.Siostra dzwoniła do UM, okazało się, że p.Kasia była ok.15-ej i widziała pieska, którym opiekowały się jakieś dzieciNa pytanie siostry, dlaczego nie został zabrany usłyszała, że pani doktor nie jest czasowa.Pani doktor nie jest czasowa od trzech tygodni, ale podpisać umowę miała czas.Inni weci, czasowi byli chętni na umowę, ale podpisano ją z tą właśnie wetką.To by było na tyle
BEATA PAWLISZYN pisze: Dobrze Pani wie, że poświęcam bardzo dużo czasu i własnych pieniędzy na opiekę nad bezdomnymi zwierzakami.
BEATA PAWLISZYN pisze:Prezydent naszego miasta nie chce się zgodzić na ani jeden kojec, a na schronisko tym bardziej
BEATA PAWLISZYN pisze:Zawsze wykonuję zlecenia UM od ręki
BEATA PAWLISZYN pisze:Jak widzi Pani dla zdrowych bezdomnych psów pieniędzy brak.
BEATA PAWLISZYN pisze: Przykro mi że posądza mnie Pani o branie pieniędzy za darmo.
BEATA PAWLISZYN pisze: To że psy biegają po naszym mieście nie jest moją winą.
BEATA PAWLISZYN pisze: Za gotowość całodobową przez cały rok nikt mi nie płaci.
Dobrze Pani o tym wie.
BEATA PAWLISZYN pisze:Mam podpisaną umowę z UM na sterylizację zwierząt bezdomnych ( o ile wiem ta pula już się skończyła) oraz umowę na pomoc zwierzętom bezdomnym i dzikim po wypadkach.
BEATA PAWLISZYN pisze:Gdyby nie ja miasto nasze roiło by się od psów i kotów, jak było to 12 lat temu , gdy otwierałam gabinet.
BEATA PAWLISZYN pisze:Życzę Pani i innym osobom na tym forum , aby znalazły jak najwięcej domów dla zwierzaków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości