Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 23, 2013 11:44 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

ewan pisze:Trzeba będzie Emirkowi fb zrobić.
Ale mam pytanie o tego guza. Czy jest możliwość aby zoperować go jeszcze teraz, jak wygląda sprawa np. płatnego szpitaliku aby wydobrzał po operacji, może uda się zebrać prę groszy i mu to zapewnić. To zwiększy moim zdaniem jego szanse na adopcje.
Ja w tym tygodniu pracuję do późna, więc wieczorem doczytam.
Ruru i jeszcze jakieś zdjęcia zrób Emirkowi przy okazji.Im więcej zdjęć na fb tym lepiej. Codziennie trzeba wrzucać zdjęcie i garść informacji, bo inaczej wydarzenie ginie wśród setek innych.
No i myślę, że piękny banerek cioci ruru dopomoże Emirkowi :ok: Czy ma jakieś ogłoszenie żeby ściągnąć jeszcze jakieś informacje, na stronie schronu czy Kotyliona.

bardzo fb by się przydał- dzięki Ewa! :1luvu:

co do guza to wiem, że Duszek pokazywała zdjęcie-w każdym razie pisała na schroniskowym, że pokaże w lecznicy,
więc może tu zajrzy, jak znajdzie chwilkę i napisze co i jak,
przypuszczam, że w lecznicy teraz wielki tłok i nie ma wolnych klatek, a zwłaszcza na tymczasowanie...
dlatego najważniejszy jest dom

Tutaj ogłoszenie Emira:
http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index ... ty&nr=2254

zdjęć mam troszkę. jutro chcę być w schronisku to jeszcze porobię,
oczywiście banerek będzie :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto kwi 23, 2013 14:46 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Tak, jak napisała ruru.
Można wyciąć te zmiany w uszkach - to sie absolutnie da zrobić.
Ale z miejscem w lecznicy jest kiepsko :(
Teraz jest sezon maluchów i sezon sterylek... :(
Klatki w szpitaliku lecznicowym zapchane do granic możliwości :(
Dziś trafiła tam tez kolejna kotunia - ok półroczna oswojona, milutka, brudna nieziemsko kicia - błąkająca się po ulicy i płacząca za ludźmi :(
mgska ją zgarnęła z tej ulicy, bo jeszcze chwila i by ją jakieś auto przejechało :(

Gdyby znalazł się dom - byłoby łatwiej pomóc Emirkowi. On już bardzo długo na domek czeka... :(
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Wto kwi 23, 2013 20:54 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Podrzucę Emirka :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 23, 2013 21:01 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Emirku :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro kwi 24, 2013 0:24 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Zrobiłam Emirkowi fb https://www.facebook.com/events/354550344645726/ udostępniajcie proszę. Niech się i tym razem uda :ok:

Obrazek
Nieśmiałość to piękna cecha, niestety nie dla kota.
Tak leżeć cicho i czekać, aż przyjdzie komuś ochota
by zabrać mnie do domu z tego miejsca smutnego,
bym mógł wieść jeszcze żywot kota szczęśliwego!
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro kwi 24, 2013 5:56 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Emirku - do własnego , cudownego domku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Śro kwi 24, 2013 7:03 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

ewan pisze:Zrobiłam Emirkowi fb https://www.facebook.com/events/354550344645726/ udostępniajcie proszę. Niech się i tym razem uda :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro kwi 24, 2013 7:14 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Dołączyłam i udostępniłam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro kwi 24, 2013 7:19 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Również udostępniam na FB, może coś się uda...

Malina serdecznie wszystkich pozdrawia, tak przy okazji, mrucząc ze swojego ulubionego krzesła :) Stan skóry się poprawia, na razie jesteśmy na diecie Purinowej z łososiem i patrzymy, co się będzie działo. Nosek już prawie nie cieknie, wetka mówiła, że w płucach szmerki też prawie ustąpiły, więc katar mamy (prawie) z głowy. Malina jest najdzielniejszym kotem świata jeśli chodzi o zastrzyki :1luvu: :1luvu:
Ostatnio z Kotem zrobiła "nosek do noska", jak ich kiedyś złapię razem na zdjęciu, to wrzucę :)

sorceress-nadira

Od: Pt kwi 12, 2013 21:39

Post » Śro kwi 24, 2013 7:22 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Wspaniałe wieści o Malinie :ok: :ok: :ok:

Mam ogromną nadzieję, że i Emirkowi :1luvu: ktoś da wkrótce szansę...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro kwi 24, 2013 8:22 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Jak cudnie, że z Malinką coraz lepiej :lol: Noski z Panem Kotem - super sprawa, czekamy na zdjęcie. Paulinko, nieustająco dziękujemy :1luvu: U Bolusia też dobrze, poproszę o zdjęcie to wrzucę tutaj żeby cioteczki podziwiały królewicza :lol:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Śro kwi 24, 2013 10:30 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Całuję Malineczkę w piękna mruczącą mordeczkę. Trzymam kciuki za Emirka żeby jemu tez się tak cudownie udało jak Malince.Śliczny z niego kotuś

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Śro kwi 24, 2013 10:39 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Bardzo bardzo dziękuję Ewan za fb :1luvu: :1luvu:
i wszystkim za udostępnianie :1luvu: :1luvu:

Cudowne wieści o Malinie :1luvu: :ok:
czekamy na noski :ok: :kotek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro kwi 24, 2013 19:56 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

Jest i kolejna kocia kandydatka do Nim...
bo bardzo pilnie dom potrzebny!!!
Obrazek
to jednooczka Matylda, młodziutka Kicia,
przyszła z oczkiem w strasznym stanie
w schronisku od razu oczko zostało usunięte,
niestety, to nie są warunki do rekonwalescencji,
pełno wirusów, bakterii, nie ma komu pilnować, przemywać
i Matylda się rozłożyła :( przeklejam ze schroniskowego>
Duszek686 pisze:Byłam dziś w schronisku na chwilę :(
Nie jest najlepiej :(
Obrazek
Matylda zagilana i w kiepskim stanie :( Puściły jej szwy w oczku i cały oczodół jest na wierzchu, sączy się z niego jakieś coś, jest tam duży stan zapalny :(
Zabrałam ją...
Na razie jest w lecznicy. Jutro - jeśli jej stan na to pozwoli - będzie miała zabieg czyszczenia oczodołu i doprowadzania tego oczka do porządku. Biedna, nawet się tak mocno nie skarżyła... :(
Nie wiem, co potem...

Emir w szpitaliku, wciśnięty z dolną półkę drapaka :( Nie miałam czasu nawet do niego wejść :(
(...)
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Śro kwi 24, 2013 20:02 Re: Nim6..EMIR zwykły burasek z guzem w uchu w schronisku :(

ewan pisze:
Obrazek
Nieśmiałość to piękna cecha, niestety nie dla kota.
Tak leżeć cicho i czekać, aż przyjdzie komuś ochota
by zabrać mnie do domu z tego miejsca smutnego,
bym mógł wieść jeszcze żywot kota szczęśliwego!
ruru pisze:

Obrazek

Emirku! Przecudny kocie :1luvu: za domek!

as_animali

Od: Sob sty 29, 2011 15:06

[poprzednia][następna]