Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 23, 2013 21:18 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Zamówiłam granatowy i czerwony.Będę nosić na zmianę :mrgreen:

O jacie! to podwojnie Ci zazdraszczam :D
A Twoje dziewczynki lubia wchodzic pod parasol jak po deszczu go suszysz rozlozonego?

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Wto kwi 23, 2013 21:20 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

A cos Ci pokaze. Nie wiem czy widzialas, ale tutaj na miau Pani robi super rzeczy kosmetyczne. I ma swoja stronke.
Ja Ci wysylam cos co mi sie baaardzo spodobalo na prezent dla mojej Mamy:
http://farma-eko.pl/luksusowe-mydlo-kotek-100-g.html

AgaS1987

Post » Wto kwi 23, 2013 21:34 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:
Ewa L. pisze:Zamówiłam granatowy i czerwony.Będę nosić na zmianę :mrgreen:

O jacie! to podwojnie Ci zazdraszczam :D
A Twoje dziewczynki lubia wchodzic pod parasol jak po deszczu go suszysz rozlozonego?

Tak - ale nie często mają okazję bo ja za zwyczaj w kapturach chodzę :mrgreen: Nauczyłam się tego przy moim psiaku bo z nim musiałam mieć ręce wolne. :wink:
A parasole mi się strasznie podobały i dwa razy robiłam po nie podchody aż za trzecim zdecydowałam się kupić. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Wto kwi 23, 2013 21:37 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:A cos Ci pokaze. Nie wiem czy widzialas, ale tutaj na miau Pani robi super rzeczy kosmetyczne. I ma swoja stronke.

Jeśli mama jest miłośniczką kotów to uważam że będzie dla niej super prezent.
Samo mydło może być do kitu ale to w jakiej formie jest zrobione i jak opakowane ma ogromne znaczenie.
Mnie się podoba i ja byłabym zadowolona z takiego prezentu! :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 23, 2013 21:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:
AgaS1987 pisze:A cos Ci pokaze. Nie wiem czy widzialas, ale tutaj na miau Pani robi super rzeczy kosmetyczne. I ma swoja stronke.

Samo mydło może być do kitu ale to w jakiej formie jest zrobione i jak opakowane ma ogromne znaczenie.

Dziewczyny ,te mydła, to rewelacja.Ja od roku nie używam innych.To mydła od forumowej mruczeńki :1luvu: ,załozycielki słynnej kociej skarbonki ,która bardzo wielu kotom pomogła.
Polecam z czysym sumieniem :ok:
Ja najlepiej lubie czekoladową owsiankę,różane i pomarańczowe,ale wszystkie są fantastyczne :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Od: Nie maja 30, 2010 16:06

Post » Wto kwi 23, 2013 21:59 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:

Dziewczyny ,te mydła, to rewelacja.Ja od roku nie używam innych.To mydła od forumowej mruczeńki :1luvu: ,załozycielki słynnej kociej skarbonki ,która bardzo wielu kotom pomogła.
Ja najlepiej lubie czekoladową owsiankę,różane i pomarańczowe,ale wszystkie są fantastyczne :1luvu:

Oj to ja czym predzej dla Mej Matenki zakupie.
Wlasnie po przeczytaniu jej strony stwierdzilam ze to musza byc ekstra kosmetyki. Widac ze wszystko pieknie wykonane i z dobrych materialow. :D
Dzieki Halinka za polecenie!
A co jeszcze od Niej bralas?

AgaS1987

Post » Wto kwi 23, 2013 22:03 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Dzięki Halinko za opinię - wiedziałam że na miau można znaleść mnustwo fajnych rzeczy :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 23, 2013 22:11 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:
halinka1403 pisze:
Ewa L. pisze:

Oj to ja czym predzej dla Mej Matenki zakupie.
Wlasnie po przeczytaniu jej strony stwierdzilam ze to musza byc ekstra kosmetyki. Widac ze wszystko pieknie wykonane i z dobrych materialow. :D
Dzieki Halinka za polecenie!
A co jeszcze od Niej bralas?

Ja brałam dużo,bo już od ponad roku u Niej zamawiam,ale przeważnie mydełka dla całej rodziny,ale koleżanki zamawiały do kąpieli,i też były zachwycone.
ObrazekObrazekObrazek
Wątek moich tymczasów i rezydentów http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... 7#p9892897

halinka1403

Post » Wto kwi 23, 2013 22:17 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Z miau jest tak:
zagląda się ot tak przypadkiem na bazarek i widzi się tu fajne tu fajniejsze a tu jeszcze bardziej fajne rzeczy. Czytasz ,oglądasz i bez względu czy coś ci aktualnie potrzebne czy nie kupujesz bo cel takiego bazarku jest zawsze jeden - POMOC DLA KOTÓW!!!!I to jest właśnie fajne! :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 23, 2013 22:19 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:A co jeszcze od Niej bralas?

halinka1403 pisze:[Ja brałam dużo,bo już od ponad roku u Niej zamawiam,ale przeważnie mydełka dla całej rodziny,ale koleżanki zamawiały do kąpieli,i też były zachwycone.

To cos na pewno zamowie :D
Dziekuje :D

AgaS1987

Post » Wto kwi 23, 2013 22:23 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Powiem szczerze że ja bym takim mydełkiem się nie umyła :| Mnie by po prostu było szkoda wymydlić takiego kociaka :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 23, 2013 22:25 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Powiem szczerze że ja bym takim mydełkiem się nie umyła :| Mnie by po prostu było szkoda wymydlić takiego kociaka :mrgreen:

Sluchajcie ja dostalam rok temu od Tomka mamy mydelko z zatopionym ksztaltem kotka. I tak mi go szkoda ze wciaz jest u mnie zapakowane pieknie na polce :D
Ale moja mama nie bedzie sie patyczkowala. Ona kocha mydla i kociakiem sie umyje :D na pewno bedzie gogladzila i gladzila :D

AgaS1987

Post » Wto kwi 23, 2013 22:28 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

To kup lepiej dwa - jedno do patrzenia a drugie do pienienia :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto kwi 23, 2013 22:32 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:Powiem szczerze że ja bym takim mydełkiem się nie umyła :| Mnie by po prostu było szkoda wymydlić takiego kociaka :mrgreen:

Mi też się tak wydawało,i nie ukrywam,jak pierwszy raz zamówiłam,to chwilę lezalo jako ozdoba łazienki,ale jak spróbowałam,to teraz innych nie używam :D Są rewelacyjne :1luvu: A jak sie pięknie pienią :1luvu: A jaka skóra :D No,a zapasowe trzymam w szatce z ręcznikami,w komodzie z pościelą,w szufladzie z bielizną .Wszystko tak pięknie pachnie :D
ObrazekObrazekObrazek

halinka1403

Post » Wto kwi 23, 2013 22:36 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Mmmm wyobrazam sobie juz ten zapach :D
Az chcialoby sie do wody wskoczyc z takim mydelkiem :)

AgaS1987

[poprzednia][następna]