Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jamkasica pisze:EDIT:
Uwaga!
Co prawda sprawa nie dotyczy kota, ale los schronowych psów nie jest nam obojętny dlatego dołączamy się do apelu i proszę o wzmożoną uwagę i rozpowszechnianie informacji. Sunia jest obecnie na kwarantannie, żyje. Pewnie nie rozumie co się dzieje i nie wie czemu taką cenę miała zapłacić za ponad 10 lat bezinteresownej przyjaźni i przywiązania. Im więcej osób zobaczy ten plakat tym większe szanse na odnalezienie tego...śmiecia, który był jej "właścicielem" (można klikać i powiększać)
magdar77 pisze:pasujeUrodę mam cygańską, dziecko wiecznie brudne, to co mi tam tabor
gaota pisze:Witajcie, moja "puszka" poszła dopiero dziśale za to za kwiecień i za maj od razu.
jamkasica pisze:Pewnie, że pamiętamy
Mojej Jednookiej Bandytce też zaraz stukają 2 lata u mnie, więc domyślam się, że i Wam zleciało jak z bicza trzasnąłcongrats!
i głaski dla Krubensiaka
(btw. matką chrzestną była naline
)
MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:I uwaga. Dziewczyna, która jest obecnie najdłużej w schronisku. Była średnio przyjemna na początku pobytu w klatce, ale...nie miała wyjścia i jej przeszło. Podobno nie jest za fajna do innych kotów, ale ja przyznam, że nie pamiętam jej z czasów kiedy nie była w klatce i odnoszę wrażenie, że jest tam "od zawsze". Kiedyś chowała się pod kuwetą albo pod dywanikiem, teraz nei ma już dywaników w szafach, ale jej gazety zawsze uwinięte są w jakiś dziwny twór- ekspresyjności to nie można jej odmówić. I niech nikogo nie zwiedzie mina seryjnego zabójcy, to bardzo fajna kotka
Obecnie jest na karmie alergicznej, ale wyłysienia na nogach mogły być efektem zaburzeń hormonalnych- jest już po sterylce. Oko tez nie choruje, ale w zasadzie nie jest do końca zdrowe i ona sama taka... ani chora, ani zdrowa i - zalega na A2, a za chwilę stuknie jej rok w schronie![/b] Nawet imienia się bidna nie dorobiła...
![]()
[b]No jak to się imienia nie dorobiła![]()
Przecież ona KASIA jest![]()
![]()
![]()
key_west pisze:MalgosiaZ pisze:jamkasica pisze:I uwaga. Dziewczyna, która jest obecnie najdłużej w schronisku. Była średnio przyjemna na początku pobytu w klatce, ale...nie miała wyjścia i jej przeszło. Podobno nie jest za fajna do innych kotów, ale ja przyznam, że nie pamiętam jej z czasów kiedy nie była w klatce i odnoszę wrażenie, że jest tam "od zawsze". Kiedyś chowała się pod kuwetą albo pod dywanikiem, teraz nei ma już dywaników w szafach, ale jej gazety zawsze uwinięte są w jakiś dziwny twór- ekspresyjności to nie można jej odmówić. I niech nikogo nie zwiedzie mina seryjnego zabójcy, to bardzo fajna kotka
Obecnie jest na karmie alergicznej, ale wyłysienia na nogach mogły być efektem zaburzeń hormonalnych- jest już po sterylce. Oko tez nie choruje, ale w zasadzie nie jest do końca zdrowe i ona sama taka... ani chora, ani zdrowa i - zalega na A2, a za chwilę stuknie jej rok w schronie![/b] Nawet imienia się bidna nie dorobiła...
![]()
[b]No jak to się imienia nie dorobiła![]()
Przecież ona KASIA jest![]()
![]()
![]()
A można dla niej zamówić u CatAngel pakiet czy - póki zalega na A2 - nie można?
Bo ja chętnie zasponsoruję imienniczce ogłoszeniatrza ją wypchnąć do domu
P.S. Nie byłam z miseczkami w zeszłym tygodniu, bo pokonał nas rotawirus. Będę w tym tygodniu
zoyabea pisze:
Kotka jest już w pokoju adopcyjnym, ale zainteresowanie alergikiem jest niewielkie
Kropa pisze:Przepraszam, ale dopiero teraz doczytałam....
Czy wanienka dziecienca jest nadal potrzebna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 83 gości