KOCIA CHATKA i kociaki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 23, 2013 14:19 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Dziś wreszcie Tajga zaczęła jeść :piwa: , kroplówka odstawiona a Leon nie ma już odleżyn :ok: . Dziś wieczorem lub jutro rano powinny być wyniki krwi obydwu kociaków....

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto kwi 23, 2013 20:41 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

dziś weszłam na stronkę schroniska i z tego wynika,że nie mają kotów, wszystko znalazło dom, no masakra, jak pięknie 8) może,żeby nie było im smutno to coś im podsuniemy :)
nie no żartuje, jak fajnie :) i takie dorosłe koty poszły do adopcji, pięknie :)
czekam na czasy,kiedy popyt będzie większy niż podaż :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Wto kwi 23, 2013 21:02 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Byliśmy z Łezkiem na spacerze. Radochy było :ryk: że o ja cie ... okazało się że Łezek aportuje szyszkę jak pies 8O
rzucasz szyszkę, Łezek biegnie .. rzuca się na nią ... bierze ją do pyszczka i przynosi z powrotem. :roll:
:D :D :D
Łezek nie sikał na nic
ARO
8)

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto kwi 23, 2013 21:05 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

The Szops pisze:Łezek nie sikał na nic
ARO
8)

Byłam pewna, że tak będzie.
Kocie wiersze i KociennikObrazek
Obrazek
Holmes & Watson (Brytole)
Gacek[*] Mika[*] Romek[*] Ziutek[*] Norka[*] Miś Major[*] Tymoteusz[*] Miodunka[*]Bambina[*] Felek[*]

Majorka

Od: Pt lis 29, 2002 10:06

Post » Wto kwi 23, 2013 21:07 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Łezek jest zajefajny, musi znaleźć dom, taki sliczny, mądry, kochany, a teraz już w pełni niemęski :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Śro kwi 24, 2013 1:14 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

wczoraj wysłałam na konto Kociej Chatki 300zł z mojego kociego bazarku :aniolek:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Śro kwi 24, 2013 6:06 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Narnia pisze:wczoraj wysłałam na konto Kociej Chatki 300zł z mojego kociego bazarku :aniolek:

Bardzo serdecznie dziękujemy :piwa: :1luvu:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro kwi 24, 2013 8:36 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mam pytanie. Gdzie jest jeszcze rossman w takich większych sklepach. Bo u nas w Real jest mały wybór smaków coś ostatnio.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 24, 2013 8:38 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

CatAngel pisze:Mam pytanie. Gdzie jest jeszcze rossman w takich większych sklepach. Bo u nas w Real jest mały wybór smaków coś ostatnio.

W sosnowcu w Plazie koła komendy policji, na Modrzejowskiej - bliżej kina Helios
A w duzych marketach to nie wiem bo nie jeżdżę :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro kwi 24, 2013 8:56 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

CatAngel pisze:Mam pytanie. Gdzie jest jeszcze rossman w takich większych sklepach. Bo u nas w Real jest mały wybór smaków coś ostatnio.

można poszukać adresów Rossmana w internecie
od was to chyba do Plazy byłoby najblizej
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro kwi 24, 2013 9:14 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

mir.ka pisze:

można poszukać adresów Rossmana w internecie
od was to chyba do Plazy byłoby najblizej

Mnie chodzi tam gdzie taniej bo oni te ceny różne mają.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro kwi 24, 2013 9:48 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

ceny takie same, przynajmniej w Sosnowcu, a bywam w ich 3 sklepach
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro kwi 24, 2013 10:20 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Wieści od Agaty, która ma Tajgę i Leona na DT:
- Tajga ma anemię ale tragedii nie ma, za 3 tygodnie kontrolna morfologia bo zaczęła jeść. Ponadto już lepiej z jej oczami, choć trzeba je zakraplać nadal, kotka zaczęła się interesować otoczeniem i rozglądać (wcześniej pewnie gówno widziała więc nie było sensu :? )
- Leon ma minimalnie podwyższoną kreatyninę ale kwalifikuje się do ewentualnego zabiegu usunięcia i czyszczenia zębów. Zabieg ten wg Agaty trzeba zrobić bo Leon za suche się zbytnio nie bierze. Ten zabieg musiałby być na NND i byłby dopiero po weekendzie majowym (w trakcie którego ponoć jest w Lupusie remont) o ile będzie zgoda na sfinansowanie go... :?:

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro kwi 24, 2013 11:49 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Mara ja rozmawiałam z Panią Agatą i mówiłam, że ma być zrobione wszystko co potrzeba pod względem medycznym z kotami. Leczenie kotów ponosi Stowarzyszenie.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro kwi 24, 2013 12:42 Re: KOCIA CHATKA i kociaki

Witam
Mój poranny dyżur wydłużył się do 3 godzin Na zdrowej koty w koszykach Posprzątałam i dałam im jeść
Łezuś był ze mną na spacerku, poszalał na trawce i oczywiście nie chciał wracać do chatki :lol: jak mu zdejmowałam szelki, to mi pazurem bluzkę potargał, nie omieszkał również troszkę ugryźć :P Kotki dzikuski, nie są takie dzikuski, powiedziałabym , że maziste Maluchy po sterylce płaczą okropnie, Tri uszy wyczyszczone , Czarnulka pobiegała trochę po chatce, ale jak wychodziłam to ja zamknęłam , bo cos nie bardzo dogaduje się z Łezkiem. :wink: Ogólnie jest bardzo myziasta, kładzie się na ziemi, zamyka oczka jak się ją głaszcze i mruczy fantastycznie, jest słodka Mała Mi leży spokojnie w boksie , dała się głaskać Co do naszej Chudzinki, dostała leki i uszka ma wyczyszczone Słodki kociak, aż żal od mniej wychodzić , nie dała mi nic zrobić tak się przytulała, wchodziła na mnie że nie mogłam jej pieszczot odmówić Spragniona miłości przeogromnie ! Oczywiście byłam cała mokra od jej cysiania :wink: :lol: Jest cudowna Zjada wszystko w tempie błyskawicznym, jakby na zapas jadła, wszystkie miski opróżnia Powinna iść szybko do domu, do dobrych ludzi :) No i to byłoby chyba na tyle co do naszych Milusińskich po porannym dyżurze :1luvu:

Wioleta71

Od: Sob kwi 06, 2013 21:26

[poprzednia][następna]